AKTUELNO

Ona nema dlake na jeziku!

Ivana Šopić bila je podrška svom dečku Stefanu Kariću u superfinalnoj noći treće sezone "Zadruge", a tom prilikom srela se i sa njegovim ocem Osmanom Karićem. Bivša zadrugarka je za naš portal ispričala kako je taj susret protekao i da li misli da će on podržati njenu vezu sa Stefanom.

Ja sve čekam da sednem sa čovekom da popričam, ali ja želim da ispoštujem sve. Neobavezan je bio taj telefonski razgovor, da ne pravimo problem bez problema, pa ako bude bilo prilike, pričaćemo. Ako me je Stefan prihvatio ovakvu kakva sam, mislim da treba svi da me prihvate. On i ja smo srećni u ljubavi, nikog ne maltretiram, nikog ne bijem. Poštujem sve što on kaže, ali mislim da nećemo imati problema, bitno da se spustila lopta. Morate Osmana da pitate da li sam nova snajka, moram da idem sad da manipulišem - rekla je kroz smeh Ivana.

Foto: Jelena Simonović

Ona se osvrnula na svoje učešće u Zadruzi, te istakla da smatra da je Stefan zaslužio bolji plasman od nje.

Mislim da sam bila preaktivna, što je i dobro i loše, čak iako sam možda pokazivala loše, mislim da sam za rijaliti dobra. Plasman mi nije bitan, mislim da je Stefan zaslužio da se bolje plasira, bio je on u nekim glupostima kontradiktoran, ali je ostao dosledan u svojim stavovima, zbog ljubavi je grešio, ali nije to strašno - rekla je Ivana, a onda priznala da li se plaši da će izgubiti Stefana u spoljnom svetu.
Ja sam dobila Stefana odavno, a ne plašim se da li ću da ga izgubim. On je jako zreo, ne plašim se, osim što se plašim navalentnih ljudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V./O.B.

#Ivana Šopić

#Osman Karić

#Stefan Karić

#Zadruga