AKTUELNO

Roditelji su postali kada su imali 21 godinu.

Jedan od najpoznatijih bračnih parova Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju po 30 godinai troje dece, a po njihovoj ljubavnoj priči mogao bi da se napiše roman ili snimi film. Upoznali su se kao srednjoškolci i nisu krili simpatije, a danas uživaju u skladnoj porodici sa troje dece - sinovima Andrejem i Mihajlom i ćerkom Adrijanom.

Mirka je veliku slavu stekla 2005. godine kada je zaigrala u nastavku kultnog filma "Mi nismo anđeli" sa Nikolom Kojom. Iako je u to vreme privlačila poglede mnogih muškaraca koji su se na sve načine trudili da je osvoje, samo je jedan uspeo da ukrade njeno srce i to, čini se, zauvek.

Foto: Instagram.com/vujadinsavic

S druge strane, Vujadin je u to vreme bio pretežno poznat kao sin fudbalske legende Duleta Savića. U međuvremenu je polako gradio karijeru, a sada već može da se pohvali velikim uspesima i angažmanima u istaknutim domaćim i inostranim klubovima.

Njihova uzajamna privlačnost trajala je od tinejdžerskih dana, a iako su u početku bili samo drugari, prvi poljubac koji se dogodio baš pored kontejnera uveo ih je u pravu ljubavnu bajku. 

Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo-pomalo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos - ispričala je glumica i objasnila da je, zapravo, sve počelo da ide u smeru koji nije prijateljski kada su se sreli na jednoj žurki:
On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutradan me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intenzivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo.

Foto: Pink.rs

Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio. Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo. Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: 'Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti'. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo - govorila je nekad Mirka.

Iako su mladi postali roditelji i imaju troje dece, njih dvoje ne isključuju mogućnost za proširenje porodice i četvrto dete.

Sigurno je preda mnom još minimum 10 ili 15 godina tokom kojih ću moći da rađam, ali ne bih da planiram. Kada moje drugarice budu dočekale prvo dete, možda im se ja pridružim sa četvrtim u igraonici - istakla je Mirka pre par godina.

Autor: Pink.rs

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić