AKTUELNO

Tek treba da raščiste račune!

Novinar Nemanja Vujičić razgovarao je danas sa Majom Marinković uživo u programu televizije Pink i emsije "Premijera - Vikend specijal". Ona je otkrila da li se čula sa Janjušem, kakva je situacija i šta joj je rekao otac kada su otišli kući.

Sve je u redu sa nama, imali smo sinoć malu raspravu, razgovarali smo o celom našem odnosu, dosta toga još treba da se vidi. Janjuš je trenutno kod brata u stanu, videćemo se danas ili sutra - rekla je Maja, pa nastavila:
Tata je jako ljut na mene, ne podržava on, zna da sam napravila grešku, ali ja sam bila iskrena i stvarno sam zavolela, pa sad ko podrži, podrži. Sve je pitanje, niko ne može da zna šta može da se desi u budućnosti, Janjuš i ja treba da sednemo da porazgovaramo, pa ćemo videti. Ja sam sa tatom pričala, još je sveže, cela priča je burna, ali mislim da će vremenom situacija da se slegne. Naravno da ja poštujem mišljenje svojih roditelja, ali odluke donosim sama. Janjuš želi da razgovara sa mojim ocem, da mu se izvini zbog nekih stvari, ali Taki je bio ljut, nije baš bio trenutak.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je u jednom trenutku rekla da se sa Janjušem čula preko njegovog brata, a onda se ispostavilo da ona zapravo nema njegov broj telefona. Međutim, Nemanja je uspeo da dođe do njega.

On trenutno nema telefon, koristi telefon od brata, dogovorili smo se da ga zovem da se nađemo kada se završi emisija. Tetka je rekla da će se javiti kad se završi u stan. Ja sam rekla da sam pokušavala sve vreme da ga dobijem i to je to - rekla je Maja.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ovo nije moj telefon, nego od sestre. Kad uzmem svoj broj telefona, čućemo se. Broj koji smo koristili je kod brata, a on je otišao po moje stvari. Ja sam rekao da je bio taj kontakt, za pola sata ću imati svoj broj telefona, pa... Trenutno ne mogu da odgovorim ništa, ako može. Neću pričati vezano za porodicu - rekao je Janjuš putem telefonskog poziva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Zadruga