AKTUELNO

U današnjoj epizodi emisije "Premijera - Vikend Specijal" sjajno su se zabavili gledaoci kraj malih ekrana i gosti, ali i voditelji.

Sjajni duo koji ste navikli da gledate svakog nedeljnog popodneva u emisiji "Premijera Vikend Specijal", Tijana Prica i Ognjen Nestorović potrudili su se da i ovaj poslednji dan u nedelji provedete uz aktuelne, ekskluzivne priče iz života poznatih.

U današnjem izdanju najpopularnije emisiji o poznatima gostovali su Aca Lukas i Snežana Đurišić, a ekipa na terenu posetila je Dejvis kup, pevača Borisa Novkovića, a svratila je i na palačinke kod Katarine Ostojić.

Foto: Instagram

Posle uključenja sa portala Pink.rs, Ognjen se našalio na račun silikona, a čini se da Tijani nije prijala ova tema.

Foto: Instagram

- Brzo svi na Pink.rs veb portal i mobilnu aplikaciju, čuli ste svašta nešto iako su silikoni po našem mišljenju davno passe. Tijana još nije ugradila, ali dobro - rekao je Ognjen, a Tijana mu je pokazala prstom da ćuti.

- Da pređemo mi na roditeljstvo - rekla je Tijana, koja nije zamerila kolegi na ovoj šali, budući da su njih dvoje odličan tandem koji se odlično razume i uvek sjajno zabavlja, što znaju i gledaoci TV Pink koji redovno uživaju u njihovoj emisiji.

Tijana i Ognjen su se gušili od smeha kada su govorili na temu silikona, a kako je šarmantna voditeljka reagovala na njegovu opasku da ona još nema silikone, pogledajte u snimku na 1:22:00.

Autor: J. V.

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

#emisija

'