AKTUELNO

Pratite večeras uživo na televiziji Pink!

Od ove večeri, gledaoci televizije Pink uživaće, kao i prošle godine, u emisijama "Zadruga - Narod pita"! Nakon što je sinoć voditeljka Dušica Jakovljević ugostila pobednicu "Zadruge 3" u emisiji "Intervju sa pobednicom", večeras će nastaviti druženje sa ostalim zadrugarima, a prvi koji će se nakon superfinala pojaviti pred gledaocima biće Marko Miljković i Mensur Ajdarpašić.

Foto: Jelena Simonović

Njih dvojica će se večeras sresti ponovo oči u oči, nakon što su u superfinalu osvojili drugo (Marko Miljković), odnosno treće mesto (Mensur Ajdarpašić). Podsetimo, poslednjih nedelja Marko i Mensur imali su žestoke svađe, a Miljković je čak sumnjao da Ajdarpašić gaji emocije prema Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će njih dvojica večeras u studiju biti civilizovani i zaboraviti na svađe, videćemo, a vi ćete, dragi gledaoci, moći da im postavite pitanja i saznate sve što vas zanima.

Zato večeras obavezno budite uz emisiju "Zadruga - Narod pita" na televiziji Pink, a sve što propustite, naći ćete na najbržem portalu u zemlji Pink.rs

Autor: N.V.

#Marko Miljković

#Mensur Ajdarpašić

#Zadruga

#Zadruga - Narod pita