AKTUELNO

Ispričao sve!

Drugoplasirani Marko Miljković je, nakon izlaska sa veleleponog imanja u Šimanovcima, otišao sa devojkom Lunom Đogani u njihovo ljubavno gnezdo, gde su nastavili svoju vezu i van kamera.

U emisiji "Premijera" Marko je govorio o tome, ali i svom ljutom rivalu iz rijalitija, Mensuru Ajdaršašiću, sa kojim je u ponedeljak uveče gostovao u emisiji "Narod pita".

Foto: TV Pink Printscreen

Ima neke ispade Mensur, ali generalno, ume da bude i simpatičan. Meni jeste bio simpatičan, samo sam mu ukazivao na neke greške koje pravi - prokomentarisao je Marko.

Miljković je istakao da je zadovoljan i svojim plasmanom, drugim mestom, iako su mnogi ubeđeni da je očekivao upravo titulu pobednika. Istakao je da su, nakon ulaska Đoganijeve u Zadrugu 3, kako zadrugari tako i ljudi spolja, prognozirali Marku baš drugo ili treće mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je otkrio i kakve sada planove ima sa Lunom.

Želim da sve svađe sad zaboravimo i uopšte ne pominjemo to. Da se ponašamo kao da je bila neka vrsta glume, eto, tako smo pokušali da se pogovorimo. Imamo planove, a svadba... Pa, dogovaramo se, planiramo, ali polako - dodao je Marko.

Autor: M.I.

#Zadruga