AKTUELNO

Pobednica "Zadruge 3" je pričala i o budućnosti sa Đukićem, zajedničkim putovanjima, kao i o tome da li će ga pustiti da je istetovira!

Iva Grgurić gostovala je u emisiji "Amidži šou", zajedno sa svojim bivšim cimerima koji su osvojili prva 4 mesta ove sezone. Ono što su svi mogli da primete je njena transformacija. Iva je promenila frizuru, ali se izlanula, te priznala i da je imala korekcije na licu.

Promenila sam boju kose, malo izgledam "nabrijano", ali nisam, i dalje sam mala slatkica. Neću reći koje sam sve korekcije... Jao... Rekla sam korekcije. Nema ih više, ima ih manje. Bila sam sa Sanjom (Stanković), malo smo se doterale. Stavila sam hemijski piling, lice mi je malo buknulo u "Zadruzi", jela sam dosta eurokrema. Ali, verujte mi, ja danas ništa nisam ceo dan jela. Ne stižem od frke, poziva, svega... - ispričala je Iva.

Foto: Pink.rs

Sve je zanimalo i gde je Filip Đukić, s obzirom na to da se nije pojavio sa njom, a Grgurićeva nam je otkrila i da je došlo do susreta sa njegovom porodicom, kao i da je prihvaćena od strane Filipovih najmilijih.

Filip me je dovezao, on je sada u gradu, ima neke svoje obaveze. Prihvatili su me i njegovi drugovi i njegovi roditelji, bili smo na ručku. Lana i Zoran su top! Već me svekar i svekrva vole. Moja mama je bila malo skeptična, ali prihvatila je, kad je videla da sam ja sretna. On je poseban. Ja sam u hotelu, on dolazi. Tu sam još par dana, samo da vidim šta je sa granicom - otkrila je pobednica "Zadruge 3", koja je ispričala da će svog (ne)dečka voditi na putovanje:

Foto: Jelena Simonović

Normalno (da ću ja častiti), ja sam pobednica, neću mi dati da da dinar. Nisam škrta, to što su mi dali taj epitet stipse, to je zato što nisu znali šta mi daju. Ja volim to, uživam i da dobijam poklone, i da dajem, uzajamno da to bude.

Foto: Pink.rs

Iva je pozdravila i pobednicu "Zadruge 1", pevačicu Kristinu Kiju Kockar.

Pozdrav i za Kiju, znam da mi je bila podrška - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnoge su pogodile suze Filipa Đukića, koji je tokom emisije "Uspomene" zaplakao kada je ugledao slike svog brata Nikole, a potom je suze pustio i kada mu se otac Zoran obratio u superfinalu i otkrio da je njegov brat stigao iz Dubaija, te da se nalazi u Beogradu. Grgurićevu smo upitali da li je Đukić plakao kada se sreo sa bratom.

Jeste, on je jako emotivan, iako to ne pokazuje, ja padam na to, on je prosto takav, ja to jako cenim. Poštujem kada muškarci pokažu svoje emocije - istakla je Iva.

Iva stoji pri tome da će sa Filipom napraviti Jutjub kanal, gde će zajedno snimati za njihove fanove, a otkrila je i da li bi dopustila Filipu da je tetovira.

Neću dozvoliti Filipu da me tetovira, ali on će istetovirati moje ime, videćete uskoro i gde - rekla je ona.

Foto: Jelena Simonović

Pobednica "Zadruge 3" se osvrnula na svoje učešće i ispričala da se najviše kaje zbog svoje veze sa Stefanom Karićem.

Najviše sam se pokajala zbog veze sa Stefanom. Ne želim više da komentarišem ni njega više - rekla je Iva.

Foto: JELENA SIMONOVIĆ

Ceo intervju možete pogledati u nastavku.

Autor: M. P.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Kija Kockar

#Stefan Karić