AKTUELNO

Prava drama!

Luna Đogani i Anabela Atijas, majka i ćerka o kojima priča ceo Balkan, sinoć su gostovale u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića. Iako je naizgled delovalo da je njihov odnos koliko toliko korektan, uzimajući u obzir šta se sve izdešavalo u "Zadruzi", njih dve su ipak, već posle komentara prve gledateljke koja se javila, uspele da se posvađaju.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Naime, prva gledateljka koja se javila opasno je zamerila Anabeli na ponašanju, te istakla da je ona kriva što joj ćerka nije vaspitana. Anabela je odgovarala gledateljki, dok je Luna sve vreme ćutala, a onda rekla kako nema potrebu da se pravda ljudima koje ne poznaje. Anabelu je zabolelo to što je ćerka nije branila, a kada je voditelj Milan najavio reklame, one su ostale same u studiju. I tada je nastala prava drama!

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Naime, Anabela i Luna su se raspravljale, svađale, vikale jedna na drugu, što je sve zabeležilo oštro oko našeg paparaca. Kako je sve ovo izgledalo i šta su sve jedna drugoj rekle tokom reklama, pogledajte u nastavku.

Autor: O.B./N.V.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Zadruga