AKTUELNO

Oženjeni zadrugar Marko Janjušević Janjuš od svog života napravio je "špansku seriju" kada je u rijalitiju suprugu Enu javno prevario s Majom Marinković, a po izlasku iz "Zadruge" nastavio je po starom - kako se spekuliše na društvenim mrežama, sada vara i jednu i drugu!

Proteklih dana svi tabloidi brujali su o Janjušu, nakon što je Pink.rs ekskluzivno otkrio da se u istom danu viđao sa ženom Enom, a potom i uveče, u gluvo doba noći, s ljubavnicom Majom koja je na priču s njim rešila da stavi tačku. Ona je napravila skandal kad je shvatila da Janjuš i dalje "sedi na dve stolice" - usledila je žestoka svađa u kafiću, zbog čega je čak i policija reagovala, a potom je svako otišao na svoju stranu.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs/Jelena Simonović

Janjuš, međutim, ne gubi vreme - našoj redakciji javila se atraktivna plavuša S. F. (puno ime i prezime poznato redakciji), koja nam je ustupila njene prepiske sa još uvek oženjenim zadrugarom. Kako nam je rekla, ćaskanje na Instagramu započeli su oko 4 ujutro, dok je Janjuš boravio kod Maje u stanu!

Foto: Jelena Simonović

Iz njihove prepiske u čiji smo posed došli jasno se vidi da su čak ugovorili i tajni susret, međutim, nije nam poznat dalji razvoj događaja. Nema sumnje da zbog ovih poruka neće biti svejedno ni Eni, zakonitoj supruzi, ali ni Maji, Janjuševoj doskorašnjoj ljubavnici... Pogledajte:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: D.T.

#Ena Janjušević

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga