AKTUELNO

Nije mu lako.

Danas se na groblju u Ćupriji održava jednogodišnji pomen misici Dijani Milojković koja je preminula posle duge i teške borbe sa karcinomom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ispred porodične kapele Milojkovićeva su se okupili prijatelji i članovi porodice pokojne Dijane, a kada je počelo opelo, na goblje je stigao i njen bivši dečko Stefan Karić.

Video: Pink.rs/O. Bogdanović

Karić se pojavio u pratnji svog prijatelja, u crnoj jakni i sa maskom na licu. On je u rukama nosio veliki buket cveća.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Za Stefana, ali i za sve Dijanine prijatelje i poznanike ovo je veoma težak dan, a Karić se i na svom Instagram profilu prisetio bivše devojke koju je, kako je mnogo puta govorio u "Zadruzi 3", voleo najviše na svetu.

Video: Pink.rs

Dok je stajao u redu za ulazak u malu kapelu, Karić nije skidao pogled sa Dijanine slike koja stoji na ulazu i nije mogao da sakrije tugu i prazninu.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Nakon opela, Stefan je stajao sa svojim prijateljem i nemo posmatrao grobnicu gde počiva njegova najveća ljubav.

Video: Pink.rs/O. Bogdanović

Podsetimo, Milojkovićeva je preminula 22. 07. 2019. godine, a ove vesti podelio je njen rođeni brat. Javnost je ovu prelepu devojku upoznala pre borbe sa karcinomom kao devojku bivšeg zadrugara. Kada se razbolela, Dijana je svojom pozitivnošću i motivacionim govorima hrabrila sve ljude oko sebe i ulivala im nadu u bolje sutra.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: O.B./R.L.

#Dijana Milojković

#Stefan Karić