AKTUELNO

Sabira utiske posle "Zadruge 3".

Anabela Atijas napustila je "Zadrugu 3" kao četvrtoplasirana suprefinalisktinja, a sada, kada su se utisci malo slegli otkriva da je njena porodica jako teško podnela njen boravak pred kamerama.

Foto: Privatna arhiva

Sestre su dosta patile, a mama je baš teško podnela sve ovo. Ali s druge strane kaže da je videla da sam ja to morala da uradim i da je to bio put do mog izlečenja, izbacivanja negativne energije, besa, svega što sam godinama držala u sebi. Mama me razume. Srećna je što sam izašla bolja - kaže ona.

Atijasova je otkrila da je tokom rijalitija ostala bez mnogo prijatelja napolju, ali ističe da joj to zapravo nisu ni bili pravi prijatelji.

Pa nisu mi bili onda ni prijatelji. Više su se oni borili da budu uz mene iz nekih ličnih interesa. Prave prijatelje nisam izgubila. Nemam ih puno, ali ja ne želim da budem u društvu puno njih koji će gledati kako da se ogrebu. Sekunde jedne ne žalim. Ko je trebalo da ostane, on je ostao, ko je otišao, srećan mu put - navela je Anabela.

Foto: Pink.rs

Sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem se više neće čuti ni videti jer su im deca već velika i nema potrebe da zbog njih budu u bilo kakvim odnosima.

Nema potrebe za tim. Deca su velika, ja ne želim više da se svađam, ali nema potreba za davanjem šansi, ruku... Bilo je situacija kada je to trebalo, davala sam šanse, ali više nema potrebe. Svi treba da budu tu gde pripadaju. Ja imam novi život - kaže Anabela i dodaje da joj je rijaliti ipak mnogo toga dobrog doneo:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam to dobila. Mir koji sam tražila, stanje svesti, da sagledam stvari i stavim na pravo mesto, da ih nazovem pravim imenom i da bez imalo griže savesti kažem da sam dala sve od sebe najbolje što sam mogla. Što ste gledali moje suze, gledali ste, nema više - završila je Atijasova.

Autor: R.L.

#Anabela Atijas