AKTUELNO

Pevačica pleni svojom lepotom.

U današnjoj emisiji "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je Veru Matović, Ivu Štrljić, Ružu Rupić, Dušicu Jakovljević i Indiru Aradinović Indi. Vera, koja je istaknuti estradni umetnik, se na samom početku oduševila što je Sanja u najavi pročitala da njena karijera traje pola veka, a voditeljka je pohvalila njenu mladalačku energiju i lepotu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozvala si me u ove lepote, da li je to tvoj promašaj? - pitala je Vera Sanju.
Ne, to je moj podvig - odgovorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vera nije krila zadovoljstvo na svom licu. Podsetimo, pevačica je rođena 1946. godine, a njen prvi album "Pomiri se sa sudbinom" izdat je 1974. godine.

Jedna od tema emisije bila je i kako ostati mlad, a Vera je pričala o ovome.

Ja sam rođena u pravo vreme i na pravom mestu. Znam šta znači nemati, znam šta znači imati. Sve sam faze prošla i mnogo sam ponosna na sebe i porodicu i ljude oko sebe. Vi ste svi devojke za moj pojam i treba da budete. I da se borite. Kako sam se ja borila? Nisam dozvolila sebi da budem opuštena. Ne vodimo mi računa zbog muškaraca, nego zbog sebe - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Starost nema veze sa godinama. Suština je da duh ostane mlad. Život donosi raznolike stvari. Gorčina ne sme da se skuplja, gorčina se ružno oslikava na licu. Tuga i seta čak stoje, ali gorčina nije dobrodošla. Izbegavajte da bude besni. Neka žuta minuta bude samo minut, a ne sat, dan... - dodala je Iva Štrljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne razumem ljude koji se dugo ljute - istakla je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Sanja Marinković

#Vera Matović