AKTUELNO

Dao odgovor na pitanja koja su sve zanimala.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković i Ivana Šopić.

Darko je pitao Ivanu i Maju u kakvim su odnosima.

Mogu ti reći da ja nemam porblem sa Majom. Maja i ja smo bile okej do kraja. Imali smo čarke zato što su me povezivale sa Janjušem, inače nismo imale problem - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Ivanom sam u dobrim odnosima, svađe su bile zbog treće osobe. Odgovaraću na sva pitanja, ali sa takvim čovekom ne želim da imam komunikaciju. Jako je loš čovek i veliki manipultor. Njegova dela govore za njega. Nisam došla da se svađam niti da ga vređem. Došla sam da stanem iza svojih postupaka. Nikakav govor sa njim ne planiram - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao Janjuša za odnos sa Majom i za odnos sa ženom.

Žaki nek se samo drži toga što je rekla. Sa Ivanom sam se pozdravio, ja sa njom nemam problem. Oko Nove godine je bila naša svađa, sada je sve normalno - rekao je Janjuš o odnosu sa Majom, pa nastavio:
Imao sam neku blokadu u glavi kako će to da izgleda. Ipak deset meseci ne vidiš nikoga, a zna se šta se napravilo. Plašio sam se susreta, ali video sam prvo Krunu, pa ženu. Dogovarili smo se šta i kako oko Krune, čim sam je video bilo mi je dosta bolje. Svaku noć spavamo zajedno. Kruna i ja provodimo vreme zajedno, i ja i moja žena, i dalje smo u braku. Ona je normalna žena, dete je srećno. Bila je dosta mirna, pričali smo šta i kako dalje. Kad provedeš sa nekim deset godina, i napraviš nešto što ne treba, moraš da se pitaš kako će biti napolju. Mislio sam da će mi biti teže, okej je u odnosu sa onim kako sam mislio da će biti. Iskreno, taj dan je bio težak kad smo se videli. Kad sam je video, osetio sam da je toliko... Nije davala izjave. Video sam razočarenje. Plakao sam kad sam video Krunu, iako sam se trudio da ne zaplačem. Vreme će pokazati šta dalje i kako. Ne bih voleo dalje da pričam na tu temu. Ne znam kako će biti, vreme provodim samo sa Krunom, najsrećniji sam kad sam sa njom. Može da bude i ovako i onako, u korektnim smo odnosima. Žena zna kako i šta treba - rekao je Janjuš.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga