AKTUELNO

Milioni fanova "Zadruge" i po završetku treće sezone u prilici su da svake noći uživaju u pričama sada već bivših zadrugara, komentarišu njihove postupke i postavljaju pitanja, što će i večeras biti slučaj.

U studio emisije "Zadruga - Narod pita" ove noći stižu Milica Kemez i Bora Santana, koji će otvoreno, bez ustezanja, govoriti o svemu što ih je dočekalo po napuštanju rijalitija. Svoju emotivnu vezu uspeli su da očuvaju, bar za sada, a na kakve su komentare naišli od članova svojih porodica, saznaćemo ove noći. Takođe, Milica i Bora govoriće o brojnim svađama koje su gledaoci imali priliku da gledaju proteklih deset meseci, kao i o tome da li je Santana i dalje u kontaktu sa Jelenom Pešić i Anom Korać, zbog koje mu je devojka svojevremeno priređivala ljubomorne scene.

Foto: Jelena Simonović

Milica i Bora neće biti sami - večeras će u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovati i pevačica Miroslava Mima Živković! Kako su je dočekali posle "Zadruge" u rodnom Pukovcu, u kakvom je sada odnosu sa Mionom Jovanović, zbog čega više ne želi da čuje za Ivanu Krunić i da li će se sa Filipom Đukićem posle brokjnih pretnji i kleveta videti na sudu - o svemu tome Mima će iskreno govoriti u večerašnjoj emisiji.

Foto: Jelena Simonović

Vaš domaćin ove noći biće voditelj Darko Tanasijević, a vi ne propustite novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" uživo na Pinku, odmah posle emisije "Hit tvit".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Mima Živković

#Zadruga - Narod pita