AKTUELNO

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" povela je našu popularnu pevačicu Katarinu Grujić na malo putovanje kroz Srbiju, tačnije u Mionicu, u rodni kraj voditelja i urednika ove emisije Ognjena Nestorovića.

Katarina je usput pričala o trenutnoj situaciji sa koronavirusom, te je otkrila da se čuva, naročito zbog svoje bake.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je teška bitka, borba za život. Moja baka ima 87 godina, sad smo je doveli kod nas, čuvamo je, pazimo se baš zbog nje. Videli smo koliko je ozbiljan virus, ne treba se šaliti. Svaki dan kuvam, i nisam počela u karantinu, nego oduvek kuvam, ali tek sad je došlo do izražaja. Mnogo dobro kuvam, doručak, ručak, večeru - rekla je Katarina, a onda je otkrila nekoliko detalja o karijeri:
Trebalo je da izađe drugi album u maju, ali to nije bilo moguće. Uskoro mi izlazi druga pesma, koju je radio Ognjen Amidžić. Naša prva duetska pesma "Vino po vino" postigla je neverovatan uspeh, svi me zovu kažu da im pesma ne izglazi iz glave. Ja nisam bila pametna, trošila sam na pesme, spotove, garderobu, i nisam ništa stavila u štek. Pesma je do 10 hiljada evra, dobar spot isto 10 hiljada evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su stigli u Mionicu, pevačica se oduševila, te je otkrila da je sve podseća na detinjstvo koje je provela kod svoje bake i deke.

Ovo me podseća na moje detinjstvo kad sam bila kod bake i deke u Kolašinu i Trsteniku, na Goču. Tamo ima puno livada, ja sam uletela u njivu i pokradem po dva, tri kukuruza - rekla je ona, a zatim progovorila i o svojoj porodici koju voli najviše na svetu:

Foto: TV Pink Printscreen

Moja sestra je starija od mene 5 godina, bila sam nestašna, ali sam je uvek imitirala, sve isto što ona radi, što je nju užasno nerviralo. Nikad u životu me nije vodila u grad. Kad sam odrasla, počela je da me izvodi. Lav je sin od moje rođene sestre, volim ga najviše na svetu, deca su nešto najlepše... Drago mi je što sam ja najsrećnija tetka na svetu. Ja ne mogu samo bez porodice, to je nešto najsvetije, to je jedini prijatelj u životu. Da, nisam imala podršku od oca i majke kad sam počinjala da se bavim ovim poslom, bilo je predrasuda, moj tata nije podnosio što ljudi tako pričaju... Danas sam to što jesam zahvaljujući njima - navela je pevačica.

Autor: R.L.

#Premijera-Vikend specijal