AKTUELNO

Otvorila dušu.

Voditelj Ognjen Nestorović najavio je sledeću gošću u rođendanskoj emisiji. Glumica Mirka Vasiljević prvo je poželela šesti rođendan ekipi "Premijere", a onda progovorila o borbi sa koronavirusom.

Foto: TV Pink Printscreen

Svima nam je neophodno da lupimo glavom o zid da bismo shvatili neke stvari, neki će i više puta. To da je zdravlje najbitnije, nije samo uobičajna rečenica, shvatiš da zdravlje jeste najvažnije. Ja sam imala više sreće, nego pameti. Bila sam na Kipru kada je sve ovo počelo. Nekako sam imala stav da se to tamo ne dešava, jer ne razumem jezik, nisam čitala novine. To je tamo prošlo pored mene kao da ga nema. Samo sam išla do prodavnice. Kada smo došli ovde, shvatila sam kakva je situacija. Svaki korak treba tri puta da razmisliš, pa da presečeš - istakla je Mirka, pa otkrila kako je preležala koronavirus:

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima svoje iskustvo, svako je tu za sebe. Ja sam shvatila da, sve neke stvari koje su mi bile naporne od roditelja, da su bili u pravu. Da spavam dovoljno, da treniram, da pazim sebe iznutra... Zbog nekih dana koji mogu da dođu. Da kucnem u drvo, isplatilo mi se što sam ih slušala. Mi smo se zatvorili u kuću na 17 dana, nikakav problem nismo imali, funkcionalisali smo najnormalnije. Ali čujem da ima svakakvhi iskustava, čujem da neko bude okej, uveče mu se sloši... Moramo da naučimo da živimo sa ovim, neće proći tek tako. I da naučimo da čuvamo sebe - poručila je glumica i dodala:
Negde sam gledala malo da se povučem, ne da se krijem, nego da vidim kako ću i šta ću. Vujadin je dobro, nije se zarazio po drugi put. Ne bežim od pitanja, ali sam htela da vidim kako ću kroz to da prođem. Dosta glumaca živi od pozorišta, to je sada stopirano. Pitanje je da li će sezona jesenja moći da krene. Ako se pređe (na lajvstrim pozorišta), ne znam da li će mi to biti isto, neće biti te energije od publike. Ali ako bude moralo, snaći ćemo se... Voleli bismo da to bude pred publikom, ako je to bezbedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je podsetio Mirku i na naptise u novinama da ona želi 4. dete, a Vujadin neće.

Nije to bilo baš da ja hoću, Vujadin neće. Pregovaramo, sad je taj rok. Svakom detete su se treba posvetiti. Mi imamo troje sada. Fali mi miris bebe, moje drugarice tek sad dobijaju decu - otkrila je Mirka.

Mirka je otkrila da ne može da se vrati na Kipar zbog trenutnog stanja, ali je pozvala narod da upoznaju Srbiju, jer je i sama bila iznenađena lepotama svoje zemlje dok je putovala zbog predstava. Glumica je otkrila i kakvi su joj dalji planovi.

Foto: Instagram.com/vujadinsavic

Škole sam se ratosiljala do septembra, što mi znači, da mogu i malo duže da spavam. Pretežno smo kod kuće, ne širimo krug ljudi, ništa posebno (od planova) - rekla je Mirka.

Autor: M. P.

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić