AKTUELNO

Dugo se spekulisalo o njihovom raskidu, a njih dvoje nikad srećniji!

Bivši zadrugari i verenici Ana Korać i David Dragojević pre samo nekoliko dana proslavili su svoju mesečnicu ljubavi, te ju je on iznenadio romantičnim poklonom.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, danima se spekulisalo o njihovom raskidu i o tome da je ljubav između njih dvoje prestala, što su demantovali svojom mesečnicom. 

Podsetimo, da se dugo vodila polemika u ,,Zadruzi 3" da li je ljubav između Koraćeve i Davida prava ili ne, ali jedno je sigurno, da im je učešće u rijalitiju donelo mnogo toga.

Foto: Pink.rs

Naime, Anu i Davida papraco ekipa portala Pink.rs uhvatila je u gradskom saobraćaju i to ni manje, ni više nego u novom luksuznom automobilu. Da se podsetimo, u emisiji ,,Paparaco lov" imali smo priliku da vidimo da su pre samo godinu dana Ana i David imali daleko skromniji i manji automobil.

Ono što je zanimljivo, a što nam nije promaklo jeste da se na zadnjem sedištu novog, skupocenog auta nalazilo mnogoštvo kesa u kojima su bile stvari, a ono što se da primetiti jeste da verenicima pored ljubavi, cveta i u novčaniku posle učešća u ,,Zadruzi 3".

Foto: Pink.rs

U video-prilogu pogledajte gde smo zatekli Anu i Davida.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Zadruga