AKTUELNO

Otvorio dušu.

Naredni sagovornik reportera Nemanje Vujičića u emisiji "Premijera - Vikend specijal" bio je Stefan Karić, koji je raskinuo sa Ivanom Šopić. Podsetimo, Ivana je sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" otkrila ovo Darku Tanasijeviću, a od sinoć se bruji o ovome.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećemo dati apel da se javljaju devojke, istina je da smo raskinuli, najbolje je tako za oboje. Ja sam malo teži lik... Nije mi Osman ništa govorio sa kim ću da budem, nije se mešao. Ne znam šta i dalje piše, nadam se da mi se dalje neće mešati. Zajedno smo nekako Ivana i ja završili - rekao je Stefan.
Žao mi je, planirao sam budućnost sa njom, ali imam neke filmove u glavi. Prošlost mi je zasmetala neka - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče je bilo i godinu dana od kako je prelepa misica Dijana Milojković, bivša Stefanova devojka, izgubila bitku sa opakom bolešću.

Juče je bilo godinu dana od kako je Dijana preminula, bio je težak dan. Nisam mnogo pričao sa njenom porodicom, nisam hteo da ih opterećujem, video sam da smo dobro i to je to - dodao je Karić.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.

#Dijana Milojković

#Ivana Šopić

#Osman Karić

#Stefan Karić