AKTUELNO

Napali su ga tviteraši.

Pred sam kraj rođendanske emisije, voditelj Ognjen Nestorović osvrsnuo se na Tviter rat Slobe Radanovića, sa kojim je pričala reporterka Jelena Bašić. Rat je nastao posle Slobine objave o poslovima koje je radio pre nego što je postao pevač. Sloba je dočekao Jelenu u jednom prestoničkom kafiću i skuvao joj kafu, a zatim pričao o objavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugar mi je spomenuo kako njegova sestre danima pokušava da nađe ljude za branje malina, dnevnica je 25-30 evra, ja sam kao klinac radio i za 500 dinara... Išli smo u rasadnike i brali višnje... Ljudi su od svega napravili kompleks, sve ih je sramota... Da idu prevozom. Ja sam gledao kako valjda kraljica u Holandiji ide biciklom. Ja sam došao da snimam emisiju da snimam u papučama i bermudama, ovo sam ja - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je upitala Slobu da li se plaši finansijske krize koja bi mogla da nastane zbog koronavirusa.

Ja sam radio, imam neku ušteđevinu. Kad sam počinjao, radio sam za bakšiš, samo sam hteo da me neko čuje. Moji su se trudili da mi pruže koliko su mogli - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba se setio anegdote iz detinjstva o igrački koju mu je otac kupio, a Jelena je primetila da je, dok je pričao o ocu, zadržavao suze u očima.

Ne postoji dan da ne pomislim na oca, ne mogu da se pomirim sa tim da ga nema - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Sloba Radanović