AKTUELNO

Đogani za Pink.rs otkrio i detalje nedavnog razgovora sa Lunom i Markom.

Gagi Đogani zaintrigirao je sve na društvenim mrežama kada je napisao da ga je skupo koštalo nečije društvo, te da zato sada rado uživa u samoći, a svi su prokomentarisali da je mislio upravo na boravak sa bivšom ženom Anabelom Atijas u ''Zadruzi 3'' i na svu dramu kroz koju su mesecima prolazili pod krovom Bele kuće. Mi smo stupili u kontakt sa Gagijem, koji nam je najpre otkrio zbog čega je odlučio da se izoluje na neko vreme.

Hteo sam malo da se odmorim od svega. Treba mi odmor. Hoću da se izolujem, potrebno mi je, znate svi šta mi se izdešavalo. Nisam još dobro, treba malo da se vratim svom životu napolju, da se adaptiram. Nikada nisam toliko dugo bio u rijalitiju - rekao je Gagi na početku razgovora, a onda za naš portal otkrio o čemu je pričao sa ćerkom Lunom i zetom Markom tokom njihovog nedavnog susreta u jednom kafiću.

Foto: Instagram.com/gagiidjogani

- Skroz opušteno smo pričali. Dovoljno je bilo da se vidimo i da popijemo piće. Razgovarali smo o tome gde će ko na odmor. To je bila tema. Videli smo se na pola sata. Nismo pričali o Anabeli, samo o našim planovima - istakao je Đogani, a na pitanje da li je mlađu ćerku Ninu ispratio kako dolikuje na odmor sa majkom Anabelom i Andrejem Atijasom, odgovorio je:

Nemam ja šta da pratim. Nina mi je rekla da idu na put i to je to. Koga da pratim? Bila je kod mene u Zemunu, pozdravili smo se, ja sam je ispratio do kuće, i to je to - poručio je denser i bivši zadrugar, a onda progovorio o trenutnom odnosu sa Atijasom i bivšom ženom.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Naravno, sve je u redu između Andreja i mene. Ništa nije uticalo na naš odnos. Samo nije kao što je baš bilo ranije, ali imamo kontakt, sve je normalno. Ne bih sada da zalazim u neke detalje. Sa Anabelom nemam nikakav kontakt, nismo se čuli posle ''Zadruge''. Za sada je tako, a šta će biti u nekoj budućnosti, ne znam. Ja sam uvek bio za to da pružim ruku i da se porazgovara i da spustim loptu, kao što sam i u ''Zadruzi'' spuštao loptu... Tako da ona uvek može da mi se obrati, prvenstveno zbog dece - rekao je Gagi, a na pitanje da li zna nešto novo o Anabelinom odnosu sa Lunom, te da li su njih dve konačno sve nesuglasice ostavile iza sebe, rekao je:

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Ne znam... Pitajte Lunu i Anabelu zašto nemaju kontakt. Ja sa Lunom ne pričam o njenoj mami.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: M.K.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković