AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Prošle noći tokom emisije ,,Zadruga - Narod pita" gošča je bila Miroslava Mima Živković, koja je ušla u verbalni sukob sa Markom Đedovićem, budući da se on uključio preko telefonskog poziva.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da Mima i Marko nemaju dobru komunikaciju, još dok je trajao rijaliti ,,Zadruga 3", ali se njih dvoje ni danas nisu zaustavili, te su preko društvenih mreža nastavili njihov sukob i prepucavanje.

Status Marka Đedovića o Mimi:

A ova lopata seljačka iz Pukovca je išla kod šminkera sinoć? Seljančura je uvela ruža na ruci kao violinski ključ joj više izgleda kao kalauz. Sa izgledom osrednje seljačke fufe koja je u poodmaklim godinama pa je zovu usedelica ili na KiM kažu ,,Ostala koću za ibret". Ona je jedan klasičan medijski incest kojoj treba ograničiti i kretanje u bolnici zatvorenog tipa, a kamo li pojavljivanje međ' ljudima (čisto da ih ne plaši). Izgleda i priča joj se ne poklapaju uošte, jer smrdi na balegu, a iznajmila je šminkera. Okupaj se oblesnice. Toliko. Jelena molim te prenesi ovo bivšoj drugarici, dok sam ti pričao da ne može to tako i da su klasne razlike nepremostiva stvar u druženju nisi verovala - napisao je Marko.

Ostaje nam da vidimo koji je Mimin sledeći korak i kako će uzvratiti na Đedovićeve reči.

Foto: Instagram.com

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga