AKTUELNO

Bol i tuga ne prolaze.

Bivši učesnik ''Zadruge 3'' Stefan Karić u više navrata isticao je da nikada nije preboleo bivšu devojku, misicu Dijanu Milojković, koja je preminula na današnji dan prošle godine nakon borbe sa opakom bolešću.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Pesma ''22'' nastala je tokom Stefanovog boravka u Beloj kući kada je njegov cimer, Pinkova zvezda Milan Petković iskomponovao numeru o njihovoj ljubavi, posvećenu pokojnoj Dijani. Stefan je Milanu do detalje ispričao sve detalje svoje ljubavne priče sa prelepom misicom, a pevač je sve pretočio u pesmu koja je naježila sve.

Karić se na današnji dan, na dan Dijanine smrti, prisetio njihove ljubavne priče i ove numere za koju je snimljen i spot, pa ju je objavio na Instagramu uz srce i emotikone koji simboliše molitvu i anđela.

View this post on Instagram

🤍🙏🏼👼🏻

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Inače, prošle subote održan je godišnji pomen Dijani Milojković u Ćupriji, a tamo se pojavio i Stefan Karić. Podsetimo, Milojkovićeva je preminula 22. 07. 2019. godine, a ove tužne vesti podelio je njen rođeni brat. Javnost je ovu prelepu devojku upoznala pre borbe sa karcinomom, kao devojku bivšeg zadrugara. Kada se razbolela, Dijana je svojom pozitivnošću i motivacionim govorima hrabrila sve ljude oko sebe i ulivala im nadu u bolje sutra.

Autor: M.K.

#Dijana Milojković