AKTUELNO

Bane se nije nadao da ćemo samo uleteti u njegovo gnezdo, a umesto devojke, zatekli smo ga u WC-u u nesvakidašnjem izdanju!

Bivši zadrugar Bane Čolak u svojoj rijaliti karijeri istakao se po mnogim dešavanjima, od ljubavnih brodoloma, uredništva u radio-emisiji ,,Amnezija", pa sve do toga da su se mnogi porodični problemi upleli u sve, zbog čega je i njegova majka Jasmina morala da postane na određeno vreme takmičarka ,,Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Poznat kao neko ko je pored sebe uvek imao zgodne i atraktivne devojke, odlučili smo da zavirimo u Čolakov stan i otkrijemo sa kime se on to viđa privatno. Odmah po ulasku primetili smo da ljubav prema muzici i dalje tinja u njemu, a budući da uskoro izbacuje novu pesmu uz koju će ići i spot, izgleda da je definitivno odlučio da se upusti u ozbiljne muzičke rep vode.

Veoma osvetljen, ušukan i skocan stan krasi plakar sa odećom, u koji nismo mogli, a da ne uđemo i vidimo šta se tamo nalazi. Odmah smo zapazili duksericu Marka Miljkovića, koju Bane vrlo često i rado nosi. Podsetimo da su Miljković, kao sadašnji dečko Lune Đogani i Bane u veoma dobrim odnosima, te su se čak i viđali po završetku superfinala ,,Zadruge 3".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Slatkiši i slaniši bili su svuda po stanu, pa možemo zaključiti da je Bane prethodno imao društvo, te smo mislili da žemo i otkriti o kome se radi. Prisetimo se da smo pre samo nekoliko nedelja Baneta ulovili u paparacu kako novoj, atraktivnoj devojci kupuje skupocenu ogrlicu, pa smo mislili da ćemo nju i zateći u ovom luksuznom stanu.

Kada smo došli do kuhinjskog dela nismo mogli da primetimo da je Bane bio vredan, kao što je to bio slučaj u Beloj kući, budući da su njegovi kulinarski specijaliteti bili jedno od omiljenih jela mnogim njegovim nekadašnjim cimerima. 

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U spavaćoj sobi nismo zatekli nikoga, ali smo primetili da krevet nije potpuno zategnut, a kada smo pitali Čolaka da li je pre našeg dolaska imao društvo, nije želeo da nam otkriva, već se samo zagonetno smeškao.

Međutim, došlo je vreme da otvorimo i vrata kupatila, kako bismo proverili gde se nalazi Bane. Zatekli smo ga u nesvakidašnjoj situaciji, budući da je u ruci imao lavor u kom su bile sveže oprane stvari, koje je zadrugar krenuo da prostre na sušilici. Mislili smo da ćemo tu zateći neku devojku, ali izgleda da Bane mora sve kućne poslove da obavlja sam.

Za kraj Bane nas je pozdravio, a mi smo ga ostavili da u miru provede ostatak dana. 

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U nastavku teksta pogledajte kako smo uhvatili Čolaka na delu.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Zadruga