AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao, potpuni haos ljubavnog para!

Mnogo je toga što su Marko Miljković i Luna Đogani hteli da drže daleko od očiju javnosti, nakon završetka rijalitija, ali su u večerašnjoj emisiji Zadruga 3 - "Narod pita" suočeni sa svim tim i odgovoriće na sve goruće teme i pitanja publike ružičaste televizije.

A bili su i u prilici da se prilogom podsete dešavanja sa Luninog rođendana u Zadruzi 3 i njihove svađe zbog Slobodana Radanovića.

Neka žive ljudi u zabludi da je Sava tako slučajno pevao tu pesmu. Između Lune i Slobe se nešto završilo odavno. Da se šalje njihova torta na moje oči... Preporučujem im da se odljube od priče Luna-Sloba. Suludo je da se i dalje veruje u tako nešto. Posle su čak i Anabeli poslali, a tu sam i jeo, pitao sam je da uzmem parče - objasnio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se da nema potrebe slati tortu u ime neke nepostojeće ljubavi. A za Savu mi je žao što nisam iznela neke stvari o njemu, jer je on jedina osoba koja me nije osudila. Jedini moj prijatelj, jedini koji je bio uz mene - rekla je Luna.
Šta sad ti podržavaš? Da pričam sad šta je Sava pričao novinarima o nama? Nemoj sad ti da ga braniš, osporavaš moje mišljenje. Koga ti sad praviš budalom? - Marko je dodao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nemaš osećanja, treba da mu budeš zahvalan što mi nije okrenuo leđa! - pričala je Luna kroz plač.
Moji prijatelji tebe poštuju, nikad se ne bi usudili tebe da provociraju, a tvoji? Na čemu da mu budem zahvalan? Odmah u suzama pred kamerama, sad treba da plačemo što je neko nekom okrenuo leđa. Ja sam sa nekim njenim prijateljima u sasvim okej odnosima, ali neki ne mogu da pređu preko nekih naših svađe, ali to je veza - nastavio je Miljković.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga