AKTUELNO

Bez jedne stvari nikako ne može!

Pevač Era Ojdanić, koji se nalazi u bolnici zbog koronavirusa, požalio se da mu u izolaciji fale žene! Poznat kao veliki šmeker i zavodnik, Ojdaniću sada pada teško jer više ne može da juri za suknjama.

- Mogu samo da ih gledam s prozora bolničke sobe i da im dobacujem. Srećom, imam naočare za vid, pa dobro vidim kojoj kako stoje farmerice, koja ima bolji dekolte, a komentarišem sa cimerima i dugokose cice, da li je kosa njihova ili je nadograđena. Fali mi sve to, ali biće vremena - ispričao je Era Ojdanić.

Foto: tiktok

Kako kaže, iznenadio se koliko ga je prijatelja i kolega pozvalo da se interesuju za njegovo zdravlje.

- Zvali su me svi moji vršnjaci: Bora Drljača, Novica Negovanović, Milena Plavšić, Miki Mećava, Raša Pavlović... Svi smo generacija, a samo sam ja oboleo, ali takav sam ja, nemiran. Vidite kako nemirna deca prođu u životu, uvek dobiju zasluženu kaznu - kaže u svom šaljivom maniru Era i objašnjava da ga je njegov mladalački duh doveo u stanje u kojem je danas i apeluje na sve ljude da budu odgovorniji.

- Snimali su mi pluća, skener je čist, bogu hvala. Još da ovaj test bude negativan, pa da se vratim svom životu - kaže on.

Autor: M.K.

#Andrija Era Ojdanić