AKTUELNO

Ne nasedajte na prevare!

Ekipa portala Pink.rs došla je do saznanja da su pojedina lica varala građane tako što su za novac zakazivala lažne kastinge za ''Zadrugu 4''. Tim povodom, oglasila se televizija Pink, koja javno upućuje apel građanima da ne nasedaju na ovakve prevare na društvenim mrežama, te da je jedini način da se na kasting dođe samo ukoliko sama produkcija zakaže sastanak, a nikako ne preko bilo kakvih posrednika.

Foto: Pink.rs

- Redakciji portala Pink.rs javilo se više ljudi koje su razne osobe sa društvenih mreža kontaktirale i obećavale kastinge na televiziji Pink za ''Zadrugu 4'' i te usluge naplaćivali od 300 do 500 evra. Ovim putem televizija Pink apeluje na sve da ne nasedaju na prevare i da je jedini način da se dođe na kasting ukoliko sama produkcija zakaže sastanak, bez drugih posrednika. Svi oni koji budu na ovaj način varali ljude na društvenim mrežama, lažno se predstavljali i iznuđivali novac od građana, biće krivični gonjeni od strane televizije Pink.

U nastavku pogledajte jedan od profila koji se bavi ovakvim vidom prevare na društvenoj mreži Instagram. Ne nasedajte na prevare!

Foto: Instagram.com/Marija Jašović

Autor: M.K.

#Zadruga