AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Jedna od stvari koja je bila konstantna tokom sve tri sezone najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" jeste radio "Amnezija". Svake srede zadrugari, gledaoci i slušaoci mogli su da uživaju u fenomenalnoj emisiji koju su stvorili tada učesnik, a sada voditelj Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak, a neretko su baš u tim izdanjima otkrivane mnoge tajne, čule su se potresne ispovesti, ali je bilo i smeha do suza. Međutim, to što se Zadruga završila ne znači da je "Amnezija" prestala!

Foto: Pixabay, Pink.rs

Naime, na Pink radiju slušaoci upravo moguda uživaju u novom i drugačijem izdanju "Amnezije". Vaš voditelj će i ovog puta biti Bora Santana, a nema sumnje da je za vas pripremio mnoga iznenađenja. Ono što smo saznali, a što sada možemo da vam otkrijemo, jeste da će se u program telefonskim putem uključivati i neki stari zadrugari!

Foto: Jelena Simonović

Sa kim će Bora pričati, o kojim tema će raspredati u svojoj emisiji radija "Amnezija" saznaćete ove večeri na Pink radiju, na frenkvenciji 91.3 MHz! Zato svi odmah na PINK RADIO!

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Radio Amnezija

#Zadruga