AKTUELNO

Ovo malo ljudi zna!

Indira Radić jedna je od retkih pevačica koje svoj privatni život ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, a koje su svoju karijeru gradile izbegavajući skandale. Zbog toga retko ko zna za njenu tužnu životnu priču i za najteži period u pevačicinim životu.

Naime, Indira iz braka sa muškarcem čiji identitet nije otkrila javnosti ima sina Severina, kojeg je dobila 1991. godine, kada je imala 25 godina, a koji je majci trenutno najveća podrška u karijeri.

View this post on Instagram

🌎

A post shared by INDIRA RADIC (@indiraradicofficial) on

Njena teška priča vezana je upravo za njega. Naime, Indira se nedugo nakon što je rodila sina sa suprugom preselila iz Bosne u Beograd, gde je otpočela svoju karijeru, ali je on kad je Severin imao četiri godine odlučio da se vrati u Bosnu. Kako se pevačica sa tim nije složila, njen bivši suprug je bez pitanja sa sobom odveo njihovog sina.

Nakon toga usledilo je suđenje u Bosni i Hercegovini i u Srbiji, posle koga je sin vraćen pevačici, a ona je tek nedavno progovorila o ovom teškom periodu kad je bila razdvojena od svog deteta.

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni. Kod mene je i dan-danas. Te stvari su iza mene, ne bih volela da se prisećam - rekla je ona u jednom intervjuu.

Severin Radić je oženjen i medijski se ne eksponira, bez obzira na to što je on radio tekstove, muziku i produkciju za Indirin poslednji album “Niko nije savršen”, koji je objavila 2016. godine.

Foto: Instagram.com/elinaradic

Autor: N.V.

#Indira Radić