AKTUELNO

Plavokosu zadrugarku smo zatekli u predivnoj atmosferi, a kada smo ušli u spavaću sobu ostali smo zatečeni, biće vam jasno i zašto!

Bivša zadrugarka Ermina Pašović ušla je kao takmičarka treće sezone rijalitija "Zadruga" u ulozi devojke Baneta Čolaka. Međutim, samo nekoliko dana kasnije otkrilo se da je osim sa Banetom, Ermina imala ljubavnu aferu i sa Gagijem Đoganijem, inače ocem Lune Đogani sa kojom je Pašovićeva bila u odličnim odnosima.

Foto: Jelena Simonović

Poznata kao frizerka koja ima svoj salon u Austriji, Ermina je mnogima pomutila um, jer je odlučila da otvoreno igra rijaliti igru, a praveći spletke zadavala je migrene i glavobolje ostalim cimerima. Kroz učešće u rijalitiju pobrala je simpatije fanova Marka Miljkovića, jer je odlučila da mu ostane veran prijatelj do samog kraja, te smo je mogli viđati u teškim verbalnim obračunima sa Anabelom Atijas.

Odlučili smo da zavirimo u Erminin dom, a ono što smo zatekli nas je oduševilo. Raskošan i luksuzan dom, opremljen baš u Ermininom istančanom ukusu. Međutim, počnimo od početka. Pre ulaska u kuću pogledali smo okolo i zatekli scenu koja nas je oduševila. Naime, Ermina je majka maloletnog sina Kana, kog smo imali prilike da vidimo u pozivu sa njom. Kan je sa psom plivao u bazenu i izvodio letnje akrobacije.

Foto: Privatna arhiva

Plavokosa zadrugarka takođe je poznata i po svojim odličnim kuliranskim sposobnostima, pa je pokazala i to kako ona priprema pečenje. Veoma uredno urađeno dvorište, sa oazom mira kod koje Ermina voli da provodi vreme i opušta se tokom dana.

Foto: Privatna arhiva

Kada smo ušli u dom, zatekli smo situaciju koja nas je raznežila. Naime, Erminini psi sedeli su za stolom, te nas je ta scena podsetila na dečiji crtani ,,Maza i Lunja".

Svuda po kući mogu se videti fotografije na zidovima Ermininih pasa, budući da se time i privatno bavi, o čemu je i pričala tokom boravka na velelepnom imanju. Pehari i fotografije sa takmičenja, kao i sa sinom Kanom krase Erminin dom, a prostorom se prosežu pastelne boje, a roze i siva dominiraju.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Odlučili smo, naravno, i da zavirimo u spavaću sobu, kako bi proveli sa kime to Ermina provodi vreme, u nameri da otkrijemo da li je pronašla srodnu dušu nakon izlaska iz rijalitija, ali ono što smo zabeležili će vas iznenaditi. Na krevetu nje bila ni Ermina, ni neki drugi muškarac, nego ni manje, ni više nego jedan od njenih pasa.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Naše druženje se tu nije završilo, Pašovićeva je bila ljubazna i da nam pokaže kako izgleda njen i više nego luksuzan frizerski salon u kom radi, a mi se vodimo onom starom ,,Slika govori više od hiljadu reči", s toga vas ostavljamo da uživate.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Ognjen Bogdanović

#Ermina Pašović

#Luna Đogani

#Zadruga