AKTUELNO

Sve ispričala!

Jevrosima Rodić, baka Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, ispričala je kako se njena prija Ceca Ražnatović slaže sa njenom unukom i kakvo mišljenje ima o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ceca je divna. Uvek mi je bila posebna i drugačija od svih na estradi. Razlikovala se. Ona je jedna dama, ma vrh! Nije uobražena ni najmanje. Videla sam je na veridbi ovde kod nas, tad smo se upoznale. Kulturna je, veseljak pravi, samo reči hvale imam za nju. Obilazila je Bogdanu ovde kod nas dok je ona bila u drugom stanju. Jedno vreme se unuka sklonila ovde zbog korone, a i Ceca je renovirala deo kuće, pa je bilo bolje za sve da Bogdana bude ovde kod nas - kaže Jevrosima i dodaje:

- Iako je imala brdo svojih obaveza, Ceca je redovno dolazila, svraćala, proveravala da li je sve kako treba i da li nešto treba. Jako je pristojna, normalna i fina žena.

Foto: Pink.rs

Ona se osvrnula i na unuka Veljka.

- Ma, i Veljko je divan, kulturan dečko, skroman, a takva im je i cela porodica. Zaista, samo reči hvale imam za njih. Bogdana se sa svima super slaže. Moj sin (Bogdanin otac) i snaja svakodnevno idu kod Bogdane i Veljko je jako fin sa taštom i tastom.

Foto: Pink.rs

Autor: N.V.

#Jevrosima Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović