AKTUELNO

Prvo uključenje u emisiju bilo je i više nego zanimljivo.

Na radiju Pink večeras je startovala čuvena emisija "Amnezija" koju vodi bivši učesnik "Zadruge 3" Bora Santana.

Foto: Instagram.com/dragana_mitar

Bora je u emisiju uključio i bivšu cimerku iz Bele kuće, Draganu Mitar.

Drago mi je što otvaram tvoju radio emisju, privikavam se na spoljni svet. Šetam se po keju, odmaram, prikupljam pozitivnu energiju - rekla je Dragana.

Bora je pitao Draganu za susret sa Markom Janjuševićem Janjušem i Majom Marinković, kao i to da li je obnovila vezu sa Edisom Fetićem.

Janjuš i ja smo se dogovarli da se vidimo na drugarskoj kafi, klinci da se upoznaju. Maja nije bila tu, sa njom se videla ranije, oni nisu bili na istoj lokaciji, da rešimo tu misteriju - rekla je Dragana pa nastavila :
Edo i ja nismo u vezi, videli smo se poslednji put na snimanju "Narod pita". Čuli smo se par puta, nismo se svađali, ako se negde budemo sreli, pozdravićemo se - zaključila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je pitao Draganu da prokomentariše priče da se zabavlja sa menadžerom Sandre Afrike, Mikišom kao i sa kim od bivših zadrugara održava kontakt.

Nekad su me te priče nervirale, sada mi je smešno. To su glupe priče, pozdravljam Mikišu, žao mi je ako je imao neke neprijatnosti - rekla je Dragana i dodala
Mislim da neću ulaziti u Zadrugu 4. Viđam se sa Janjušem, Majom, tobom Boro, Orozovićem i to je uglavnom to - zaključila je Dragana.

Ostanite uz emisiju "Amnezija" na 91.3 Mhz i saznajte šta će Bora još otkriti.

Autor: S.M.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga