AKTUELNO

Ozbiljna se frka digla zbog sinoćnjeg druženja nekolicine zadrugara na jednom prestoničkom splavu, gde su se u isto vreme našli Mateja Matijević i Maja Marinković.

Čim su isplivale fotografije i snimci, u Matejin inboks stiglo je mnoštvo negativnih poruka i komentara zbog toga što je ponovo blizak sa Majom sa kojom se svojevremeno muvao i sa kojom je Tara Simov, njegova bivša devojka, ozbiljne ratove vodila u Beloj kući. Pozvali smo Mateju nakon što je noć proveo sa Majom, a na samom početku razgovora priznao nam je da mu je muka zbog, kako kaže, ničim izazvanog haosa koji je nastao.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Muka mi je više od svega, iskeno, ja najradije ne bih više ni da pričam o tome. Sreo sam se devojkom u klubu, neću da bežim od devojke kao đavo od krsta! Na kraju krajeva, slobodan sam, nisam u vezi, mogu da radim šta god hoću, boli me uvo. Popričao sam tri rečenice sa devojkom, rekla mi je:“Ej, bilo je glupo ono što smo se svađali“, to je to, ništa specijalno - kaže Mateja, kog smo upitali da li postoje naznake da će se sa Majom upustiti u vezu.

- Naravno da ne, ne zanimaju me devojke iz rijalitija apsolutno. Sve te osobe sa kojima sam bio tamo baš bih da zaboravi, ne vidim se ni sa jednom devojkom odatle.

View this post on Instagram

#narodpita 📞

A post shared by MATEJA MATIJEVIĆ (@matijevicmateja) on

Pitali smo ga i da li je razmišljao o tome kako će se Tara osećati kada ih bude videla zajedno u društvu, s obzirom na celokupnu njihovu istoriju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Njih dve su izašle kao najbolje drugarice, koliko ja znam, ljubile se u glavu i to sve... Nemam komunikaciju sa Tarom, nismo se čuli uopšte.

Ne snimam porniće kao Orozović!

Domaću javnost i dalje trese porno afera Nikole Orozovića, a Mateja kaže da slične snimke u svojoj privatnoj kolekciji ne poseduje:"Nemam ništa, moje je već izašlo, tako da.... Nema ništa dalje. Snimke nemam sigurno, slike sam imao, to ste već videli. Ne snimam se, a njegovo seksualno umeće stvarno neću da komentarišem (smeh)".

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Maja Marinković

#Mateja Matijević

#Nikola Orozović

#Tara Simov

#Zadruga