AKTUELNO

O svakom prethodnom izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" danima se naširoko pričalo i pisalo što će, bez sumnje, biti slučaj i sa emisijom koja je na programu TV Pink večeras!

Prvi put posle tuče sa bivšim dečkom Sanje Stanković, u studio Pinka stiže Jovana Tomić Matora, koja će stati pred kamere i javno, bez ustezanja, progovoriti o svim pojedinostima incidenta koji je šokirao region. Podsetimo, pre nekoliko dana Matora se našla u žiži skandala kada smo prvi javnost izvestili o incidentu ispred jednog prestoničkog restorana. Naime, Sanjin bivši dečko izvukao ju je iz taksija i udario pesnicom u glavu, posle čega je nastao haos, a kako je došlo do sukoba sa njim, kao i u kakvom je sada, posle svega, odnosu sa svojom bivšom devojkom, govoriće Jovana večeras uživo u emisiji.

Foto: Pink.rs

Biće zanimljivo videti i da li će doći do sukoba između nje i poznatog pevača i rijaliti zvezde Bore Santane, koji takođe dolazi u studio emisije "Zadruga - Narod pita", s obzirom na to da je poznato da nisu u najboljim odnosima, kao i da su po završetka rijalitija pale prozivke s obe strane. Takođe, Bora će govoriti o svojoj emotivnoj vezi sa Milicom Kemez, problemima sa kojima se suočavaju u spoljnom svetu, kao i svom angažmanu na radiju Pink, gde i posle "Zadruge" vodi emisiju "Amnezija".

Foto: Instagram.com/borasantana, Privatna arhiva

Ipak, prava "poslastica" za gledaoce biće javno suočavanje nekadašnjih prijatelja i saradnika - Bore Santane i Baneta Čolaka, koji takođe stiže u večerašnju emisiju! Uprkos tome što se znaju, druže i sarađuju još od prve sezone "Zadruge", u trećoj im je evidentno zahladneo odnos, da bi sve eskaliralo pred kraj rijalitija, kada su se počastili ozbiljnim uvredama i prozivkama. Javno prepucavanje nastavilo se i kasnije, u emisijama "Zadruga - Narod pita" - Bora je, između ostalog, rekao da je Bane loš čovek, da mu ne ide bitisanje na našoj muzičkoj sceni na kojoj mu je mnogo pomogao, te da bi trebalo da radi u pekari, dok mu Bane takođe nije ostao dužan.

Domaćin večerašnje emisije biće Milan Milošević, koji će iz svojih večerašnjih sagovornika izvući sve one odgovore koje želite da čujete, a bićete u prilici da ih i vi lično ispitate sve što ste oduvek želeli - odmah, čim počne emisija, pozovite naš broj telefona 0677/300-300 i uključite se uživo u emisiju!

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: D.T.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Milan Milošević

#Zadruga

#Zadruga - Narod pita