AKTUELNO

Da li ste ovo očekivali?

Popularni pevač Milan Stanković današnji je gost u emisiji "Premijera - vikend specijal". On je pričao kako provodi vreme u karantinu, ali i o novim projektima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedostaje mi moja publika i rad u studiju. Ali nemam o čemu da pričam, jer sam već godinu i po dana u studiju. Ja sam u izolaciji i pre korone. Ali teško mi je palo psihički, jer brinem za čoveka. Onda uveče odem u studiju i radim nešto što me ispunjava. Bez obrzira što imamo hit "Pablo" koji je u svim treninzima, čudno mi je što neću izaći pred publiku sa novim hitom - rekao je Milan.
Ja sam noćima istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinksa sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim, ja sam se uplašio ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao - izjavio je pevač i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Kad imam mnogo nastupa, onda kukam, idem neispavan, nije to nimalo naivno, ali sada kad to ne radim i kada toga nemam, kada je sve odloženo, sada mi nedostaje. To je naše prokletstvo, kad nečega imaš, da li da budem srećan ili nezahvalan, ali kad nešto izgubiš, onda si toga željan.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je dao komentar i na to što su se mnoge njegove kolege suočile sa osudom naroda jer rade u doba korone.

Negde sam pročitao da je Neda Ukraden nešto rekla i narod ju je napao kao: "Vi imate pare, vi ste ovakvi, onakvi", ali ta branša pevčka jedina i dalje stoje. Pokrenule su se čak i turističke sezone, kafići, ali pravi koncerti i nastupi ne postoje. Trebalo je da budem gost kod Vesne Zmijanac na koncertu, pa je to odloženo za septembar. Pitanje je kako ćemo da se nosimo sa tim, da li ćemo biti složniji ili će svako da bira za sebe. Digital je jedino sad gde se možete obratiti publici, ali je i tu haotično, svi nešto snimaju. A ja se sad bavim ulaganjem, a ne zarađivanjem, takvo mi je vreme - rekao je on.

On je objasnio i kako su snimljeni pojedini kadrovi za njegovu novu pesmu, a onda je otkrio šta je novo naučio u karantinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u Majamiju snimio svoje kadrove za "Pabla" da u ovom tmurnom vremenu unesemo malo vedrine. Za vreme karantina su oni svoje deonice snimili. U karantinu sam počeo sam da sređujem kući, spremačica mi dolazi sada jednom u deset dana - istakao je Milan.

Za pevača su stigla i pitanja gledalaca "Premijere" a jedno od njih bilo je posebno zanimljivo.

Da li bi nešto promenio na sebi - bilo je pitanje za Milana.
Da se ofarbam u plavo, da se vratim. Nema šta da me podmladi, ja sam u cvetu mladosti - odgovorio je Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan se zatim prisetio i takmičenja "Pinkove zvezdice" gde je bio član žirija.

Trajalo je dugo, bilo je i naprono, ali se tako dešavalo da neko eksplodira na sceni, taj talenat mi je često naterao i suze na oči. Čujem se i sa žirijem i sa mojim klincima, sa Matejom, sa Sergejem, sviđa mi se u šta odrastaju. Sergej je i pobedio sa mojom pesmom "Trans". Drago mi je što sam deo tako pozitivnog i lepog programa, "Pinkove zvezdice" su nešto posebno i nešto najlepše što sam gledao. Jako lepo vreme smo proveli zajedno - rekao je pevač.

Autor: R.L.

#Milan Stanković

#Premijera-Vikend specijal