AKTUELNO

Da li ste očekivali ovako nešto od njih?

Prošlo je nekoliko nedelja od kraja treće sezone rijalitija ,,Zadruga", a mi smo odlučili da nastavimo da u stopu da pratimo zadrugare, te smo zavirili u njihove mobilne telefone.

Kako deset meseci nisu imali kontakt sa spoljnim svetom, tokom boravka na velelepnom imanju mnogi su se žalili kako im nedostaje baš ova naprava - mobilni telefon.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo smo zavirili u telefon bivše zadrugarke i pevačice Dragane Mitar, kako bismo proverili šta se tu krije. Očekivali smo da će biti neka poruka od njenog bivšeg ljubavnika Edisa Fetića, ali smo zatekli samo fotografiju sa sinom Jovanom.

Foto: Privatna arhiva

Sa druge strane, zadrugarka koja se takođe istakla je Ermina Pašović, koja nam je dozvolila da vidimo i koje to aplikacije koristi. Na pozadini telefona joj stoji njen pas, ali smo takođe zatekli i razne zanimljive aplikacije. Društvene mreže su među brojnim programima koje Pašovićeva koristi, ali takođe i ženske aplikacije u koje nismo želeli detaljnije da zalazimo.

Foto: Privatna arhiva

Zadrugarka i buduća pevačica Tara Simov uvek kuburi sa baterijom, pa smo i ovaj put zatekli njen telefon skoro pa pri kraju sa procentima. Ali sa druge strane, ono što nas je iznenadilo jeste broj notifikacija, koji se meri sa nekoliko stotina. Među omiljenim aplikacijama joj stoji portal Pink.rs, koji i vi možete preuzeti i pratiti najnovija dešavanja iz sveta politike, estrade, sporta i kulture.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Tomić Matora je zadrugarka koja je definitivno pomerila mnoge granice svojom rijaliti karijerijom. Kada smo zavirili u njen telefon, zatekli smo dirljivu sliku. Naime, poznato je da je Matora neko ko obožava malu decu, a pogotovu dete od svog brata, te takvu sliku i drži na pozadini svog telefona.

Foto: Privatna arhiva

Zadrugarka Mina Vrbaški, treću sezonu obeležila je svojom ljubavnom pričom sa kršnim Crnogorcem, Mensurom Ajdarpašićem, pa smo zapravo i očekivali da će i držati njihovu fotografiju na pozadini. Mina je zabeležila trenutak dan nakon superfinala kada su imali gostovanje u emisiji ,,Premijera" kod voditelja Ognjena Nestorovića, a pre samog uključenja uživo u program su napravili nekoliko selfija sa velelepnog imanja.

Foto: Privatna arhiva

Bane Čolak, kao neko ko je u svojoj rijaliti karijeri imao mnoge lomove i slomove, odlučio je da okrene potpuno novi list u svom životu, pa iako smo mi očekivali neku novu devojku na pozadini, on nas je i ovaj put iznenadio. Naime, Čolak je na svom telefonu postavio fotografiju sa svojim rođenim bratom, koji mu je neizmerna podrška u njegovom životu.

Foto: Privatna arhiva

Nikola Orozović u rijalitiju ,,Zadruga" istakao se kao član Mense, ali tokom boravka on je dobio svog rivala Branislava Radonića Brendona, sa kojim je imao žestoke sukobe, koji su usledili nakon izuzetno dobrog odnosa. Orozović nas je iznenadio svojom pozadinom na telefonu, a još veći faktor iznenađenja bila je njegova lokacija, da se u tom trenutku nalazio u Smederevu, a zbog čega je bio tamo, ostaje nam da saznamo.

Foto: Privatna arhiva

Filip Đukić koji i dalje uživa u ljubavi sa pobednicom ,,Zadruge 3" Ivom Grgurić nas je definitivno iznenadio svojom pozadinom. Iako smo očekivali da će na pozadini biti njegova voljena, on je svojom izjavom imao da poruči samo jedno, a to ćemo prepusti vama da pogledate.

Foto: Privatna arhiva

Autor: O. Bogdanović/ R. Lazarević

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Branislav Radonić Brendon

#Dragana Mitar

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Nikola Orozović

#Zadruga