AKTUELNO

Haos!

U porodici Kulić danas je poseban dan, jer Miljana proslavlja svom sinu Željku drugi rođendan. Sve je delovalo idealno, iako znamo da su njihovi međuljudski porodični odnosi zategnuti, zbog Miljanine veze sa Lazarom Čolićem Zolom, a onda se naprasno intimno slavlje pretvorilo u pravu pometnju.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Međutim, u jednom trenutku došlo je do žestoke svađe Miljane i Zole, i to ni manje, ni više nego zbog pesama koje je ona pevala na sav glas. U pitanju je bila pesma ,,Korita Ivanova", te je Zola pomislio da je ona tu pesmu posvetila Željkovom ocu.

Paparaco ekipa portala Pink.rs zabeležila je turbulentnu svađu, tokom koje je došlo čak i do fizičkog obračuna ljubavnog para. Naime, Miljana je u raspravi sa Zolom njemu udarila šamar, zbog čega je rasprava postala još žustrija.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Miljanina majka, Marija Kulić odmah je dotrčala, jer je čula da se njih dvoje raspravljaju, a kako i inače ne prihvata Zolu kao budućeg zeta, odmah je počela da se dere na ćerku. Njihov kućni prijatelj uskočio je kako bi razdvojio Miljanu i Zolu, a Čolić je sve vreme provocirao i dobacivao svojoj izabranici.

Sramotiš mene, misliš da si neka glumica! - vikao je Zola.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. Bogdanović, N. Vujčić

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga