AKTUELNO

Zadrugari nisu gubili vreme, pogotovo ne u ranim jutarnjim satima.

I tokom treće sezone rijaliti programa "Zadruga" izrodile su se mnoge ljubavi, međutim, nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima pukao je i veliki broj rijaliti veza. Ipak, dok su boravili u Beloj kući, parovi su često znali da se zanesu pred kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako smo redovno, posebno u ranim jutarnjim satima, imali priliku da gledamo vrele akcije zaljubljenih zadrugara. Sada je došao red da Vi date svoj sud - koji je ljubavni par imao najžešću vrelu akciju? Glasajte!

Luna Đogani i Marko Miljković

Oni su jedan od retkih parova koji su, makar za sada, opstali nakon "Zadruge 3" iako se njihovoj ljubavi protivila njena majka Anabela Atijas. Zbog toga su se Marko i Luna često svađali sa Anabelom koja je oštro isticala kako Miljković ne sme da ima s*ks sa njenom ćerkom. Ipak, ako su govorili kako slušaju Anabelu, Marko i Luna su znali da se zanesu pred kamerama.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić

Iako je njihova veza pred kamerama bila i te kako burna, zbog čega je Mina redovno završavala na krovu, i njihova veza je za sada opstala u spoljnjem svetu. Mina i Mensur su u "Zadruzi", osim po čestim brutalnim svađama, ove sezone ostali upamćeni i po redovnim intimnim odnosima. Oni nisu birali ni mesto, ni vreme, a osim što su vodili ljubav u tuš-kabini, u sobi za izolaciju i drugim mestima, jednom su se toliko zaneli da su imali žestoku akciju pred punom spavaćom sobom. To je izazvalo i burne reakcije zadrugara.

Tara Simov i Mateja Matijević

Tokom gotovo čitavog trećeg serijala "Zadruge", odnos Tare i Mateje izazivao je pažnju. Često su raskidali, ali i mirili se. Ipak, nakon što su napustili imanje, odlučili su da ne budu zajedno. Pred kamarama u Beloj kući, retko su znali da se zanesu, gotovo najmanje od svih stanara, ali je bilo i dana kada svoje strasti nisu mogli da obuzdaju.

Filip Đukić i Milica Kemez

Među prvi intimnim odnosima koji su se desili ove sezone u "Zadruzi", bio je između Milice Kemez i Filipa Đukića. To je mnoge iznenadilo, a i dalje svi pamte šta su to oni radili ospod pokrivača u sobi za izolaciju. Tada je sve prštalo od strasti, a jorgan je bio toliko kratak, pa su im poispadali i intimni delovi tela.

Kasnije tokom boravka u "Zadruzi", Milica Kemez koja je sada u vezi sa Borom Santanom, govorila je kako joj nije prijatno zbog svega što se te septembarske noći desilo, a Filip ju je uvek branio kada se govorilo o ovoj temi za crnim stolom.

Iva Grgurić i Stefan Karić

Na početku treće sezone "Zadruge", pobednica Iva Grgurić bila je u ljubavnoj vezi sa Stefanom Karićem. Njihova ljubav nije uspela, a nakon što su raskinuli, Karić i Grgurićeva su se često svađali i vređali. Ipak, u danima ljubavi, bilo je i momenata kada su razmenjivali nežnosti.

Ivana Šopić i Stefan Karić

Posle veze sa Ivom, Stefan je uplovio u romansu sa Ivanom Šopić. U toj vezi Karić je imao bogat s*ksualni život, pa su tako Ivana i on imali skoro svake zore vrele odnose. Ivana nije poslušala ni svoju majku koja joj je jednom prilikom putem video-poziva poručila da to ne radi pred kamerama. Nakon što su izašli iz "Zadruge" Ivana i Stefan su nastavili svoju vezu, ali je ljubav pukla posle samo nekoliko dana od finala, a Karić je u javnosti izjavio kako je "saznao nešto o Ivani" preko čega nije mogao da joj pređe.

Iva Grgurić i Filip Đukić

Mnogi smatraju da se Filip Đukić promenio nakon što je uplovio u vezu sa Ivom Grgurić. Njihova ljubav i dalje traje, a trenutno pobednica "Zadruge 3" i njen dečko uživaju u čarima Zlatibora. Dok su boravili u rijaliti gradu, nisu se toliko intimizirali, kao što je Filip to imao običaj ranije da radi, ali su ih ipak kamere ulovile u vrelim izdanjima.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

Njih dvoje su mesecima često govorili da "nisu prešli granicu" prijateljstva, a onda je Maja Marinković sve priznala. Nakon toga, oženjeni Janjuš i mlada Maja redovno su imali intimne scene u "Zadruzi". Ipak, nakon napuštanja imanja njihova ljubav nije uspela, a Janjuš je i dalje u braku sa svojom suprugom Enom. Međutim, poslednjih dana šuška se kako su se pomirili, a šta se dešava između njih, saznaćemo u narednom periodu.

Dragana Mitar i Edis Fetić

Njima nije smetalo što u spoljnjem svetu imaju svoje supružnike i decu - Dragana još uvek zakonitog muža Sinišu s kojim je u procesu razvoda i ima sina, a Edo ženu Zilhu sa kojom ima troje dece. Mitrova i Fetić su redovno u "Zadruzi" vodili ljubav, ali ipak njihova veza nije uspela, pa je svako otišao na svoju stranu nakon napuštanja Bele kuće.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

#anketa