AKTUELNO

Ispričala sve u "Amneziji".

Bora Santana i ove srede na radiju Pink ima emisiju "Amnezija", a od ove emisije sa njim će voditeljka biti i njegova devojka Milica Kemez. Nakon Zorice Brunclik, u emisiju se uključila Luna Đogani, koja je pričala na razne teme.

Foto: Printscreen YouTube

O ŽIVOTU

- Upravo sam u autu, uživam u njemu, odličan mi je auto, želela sam da počastim sebe. Što se tiče Marka i mene, u Beogradu smo, on ima neke obaveze. Ja sam na bazenu trenutno, malo uživam, bili smo u jednoj vikendici, ali smo morali da se vratimo zbog obaveza. Ne možemo na neko more da odemo, to nam je žao. Marko i ja gradimo budućnost, radimo neke lepe stvari, biće lepih vesti uskoro što se tiče nas, neću detaljisati šta, želim da budem srećna i želim da budem dobro.

O GAGIJU I ANABELI

- Čula sam to da su ga zvali za bolnicu, koliko ja znam, nije u bolnici, bio je nešto za želudac, ali nisu to istinite priče, on je isto dobro, odmara se, i on će negde da ode da odmori glavu. Anabela je još uvek u Dubrovniku, ništa se nije promenilo još uvek, ja poštujem njenu odluku da neko vreme ne budemo u kontaktu, čujem se sa sestrom stalno, odmaraju i to je to.

O KARIJERI

- Nemam neku želju, takva je situacija, korona je, ne bi imalo smisla da izbacujem pesme, imam jednu koja je završena, ali ću je sačuvati za trenutak kada budem spremna, do tada ću se povući, odmarati, raditi na sebi.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: N.V.

#Luna Đogani

#amnezija