AKTUELNO

Počinju da žive zajedno u Beogradu?

I ove srede slušaoci Pink radija imaju priliku da uživaju u mnogima omiljenoj radio-emisiji Amnezija koju vodi Bora Santana, a sa njim je danas i njegova devojka Milica Kemez.

Ovog popodneva u emisiju se uključila i pobednica ''Zadruge 3'', Iva Grgurić, koja je govorila o aktuelnim temama koje zanimaju mnoge. Ona je tom prilikom otkrila da postoji mogućnost njenog preseljenja u Beograd, a priznala je i da li se čula sa bivšim dečkom Marinkom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Ja sam svuda... Bili smo na Zlatiboru, malo smo uživali. Prvo sam išla da jašem nešto na četiri noge - našalila se Iva na svoj račun, što je Boru oduševilo, pa dodala:

- Nisam nikakve neprijatnosti doživela, u Beogradu su me lepo prihvatili. Lep i brz grad, ima poslovne ponude ovde... Jako lep grad i dvoumim se gde ću da provodim vreme, da li ovde ili u Zagrebu. Biću još neko vreme u Beogradu. Ne znam tačan datum kad ću ići za Zagreb - rekla je Iva, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Volela bih da Filip ide sa mnom, ali on ima obaveze oko pronalaska stana. Prvo ću da odem ja, pa će on. Nisam se čula sa Marinkom, čula sam samo neke vesti da je njegova lepša polovina u drugom stanju, želim im svu sreću i blagostanje... I njima želim sve najbolje i tom detetu - istakla je pobednica ''Zadruge 3'' u radio-emisiji ''Amnezija''.

Autor: M.K.

#Iva Grgurić