AKTUELNO

Novi medijski rat?

Bivši zadrugar, Miroslav Pržulj - Lepi Mića, oglasio se za portal Pink.rs i odgovorio na prozivke Kristijana Golubovića u današnjoj emisiji "Amnezija".

Ja ne volim perfidnu prefriganost bosanskog kelnera, on sazna sve o ljudima kroz neki druželjubiv odnos, a na kraju te seče - komentarisao je Kristijan Lepog Miću.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Mića nije mogao da ostane imun na ovakve reči, pa je komentarisao deo po deo izjave.

Ja nisam "bosanski kelner", kako je on rekao, nego sam ponos i dika srpskog naroda iz Republike Srpske! Narodni pevač i tribun, medijska ličnost, jedna od najzastupljenijih. Popularnost me nikada nije izmenila. Ugostiteljski sam radnik, peti stepen ugostiteljstva, a bavim se muzikom i biznisom. A čime se on bavi, to je moje zanimanje, koje je njegovo?

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo se i na drugi deo, gde se komentariše njegova "izdaja" zadrugara.

Nikoga ja nisam izdao, niti "sekao". Oni su to radili, prvo sa mnom, a onda i sa njima samima. Ne znam na koga tačno misli, voleo bih da mi to kaže. Ako misli da Ivu, ona je mene izdala, nije našla za shodno ni da mi se, nakon izlaska javi da odemo na kafu, a onda se i onako ponašala u emisiji. Ja sam joj skoro obezbedio prvo mesto, branio je, svađao se zbog nje.

Kako su nekada i bili cimeri u jednom rijalitiju, interesovalo nas je da li neki sukob datira od tada.

Još jednom me je pogrešno procenio, nadam se da će promeniti to mišljenje o meni. Mi nikada nismo bili u nekakvim sukobima. Čak i kada su me pitali da li mislim da je dobar rijaliti igrač - odgovorio sam potvrdno. Jeste zanimljiva ličnost i može sve to da iznese, iza toga stojim. Treba da spozna moju dobrotu, vaspitanje. Znao bi da ja ne izdajem nikoga, nego to upravo oni rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše me je zaboleo komentar "bosanski kelner", šta to treba da znači? Ja sam omiljena, priznata zvezda u srpskom narodu i dijaspori. Neću ga vređati, pričam isključivo o sebi. Izgleda da me nije dobro upoznao i da nije dobro rezonovao neke stvari. Toliko o meni, bez uvreda na njegov račun - završio je Mića.

Autor: M.I.

#Kristijan Golubović

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zadruga