AKTUELNO

Ana nije imala strpljenja za priče iz prošlosti.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Ana Korać, David Dragojević i Lepi Mića.

Milan je pitao Miću za viđenje veze Ane i Davida, a onda su se oni osvrnuli i na Anina prijateljstva.

Davida sam upoznao kad je imao emociju prema Aleksandri. On je taj koji voli, on brani. Ana je previše hladna, ona ne pokazuje. Ona je mene ubedila prošle godine za Novu Godinu. Ona je sad hladna, to nju ne interesuje. Ana pravi grešku jer misli da može da me ubedi u neke stvari. Ana Davida izuzetno poštuje, ona nema snagu da njemu najavi rastanak. Vi ste prošle godine imali neprijatelje, pa ste se borili. Ti si sva svoja prijateljstva iz rijalitija, sva su se pogasila. Nikad nisi javno rekla za Kiju Kockar i tu priču. Ti stvaraš sumnju. Ona je izjavljivala da si bila sa Slobom, a da ti je davala pare - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle godine su svi bili protiv mene,posle Zadruge sam ušla u mirnu luku sa njim. Ja sam zaljubljena u njega kao prvog dana. Moje emocije se nisu ugasile. Naravno da ga poštujem. Ne živiš ti sa nama da vidiš kako ja njemu pokazujem ljubav. U mnoge osobe sam se razočarala, od većine sam se distancirala. Da me pljulju iza leđa, pa piju kafe sa mnom, to mi ne treba. Ja sam sa 90% zadrugara u dobrim odnosima. Ja sam sve na tu temu rekla, i ispričala sam. Bajate priče me ne zanimaju. Mene ta priča ne zanima i ta osoba(Kija). Šta sam imala ja sam rekla, ona je govorila da se ja bavim nekim poslovima, ja to neću da komentarišem - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Ana Korać

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

#Zadruga