AKTUELNO

Mića izneo svoj stav o pitanjima gledalaca.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Ana Korać, David Dragojević i Lepi Mića.

U program se uključio gledalac Miki iz Vranja.

Pitao bih Miću šta se on meša u vezu Anu i Davida? Hoću da pozdravim Anu - krenuo je gledalac svoje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sve što vidim, vidim iz svog ugla. Ja sam to kritikovao otakako je počelo. David prekida Anu i ne želi da kaže šta ima. Ana je moj drug, ja nemam problem da je branim. I kada sednem sa Kijom i sa ostalima. Njeni bivši prijatelji o njoj kažu sve. Ja Kiju mnogo volim, pozdrav za nju. Mene jako zanima da li je Ana imala s*ks sa Slobom? Želim da znam da li je Slobodan Radanović rekao svojoj bivšoj supruzi da je imao s*ks sa Anom? Kija se kune u sve da je on to njoj rekao. Ana, ti nisi nikada rekla. Ja gubim u tebe poverenje. Slobodan mi je gotivan, a vas dve ste mi drage. Predlog za produkciju je da pozove Kiju, Slobu i Anu u emisiju. Majke su trebale da vaspitavaju decu, ne da ih prave idolima. Ja ne mogu da razumem da neko uzima pare od fanova, meni je to bolesno. Fanovi skupljaju pare, kupuju escajge. Je l moguće ljudi to, da li ste vi normalni? Ukucajte bilo koji broj na 3030, i pomozite deci. Devojke se tamo j*bu bez kondoma, bez tuširanja. Vi zovete i kažete "divna je bila", u čemu je bila divna, u čemu? Da sam ja loš čovek, to je vama jasno, da su oni dobri i to vam je jasno. Ja bih zabranio svaku pohvalu. - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Slobodana nisam pominjao. Ne želim da vređam Miću. Nisam ja ničiji fan, neće Mića nama govoriti šta mi da pričamo. Prvo, ja sam pozvao da kažem svoje mišljenje. Ja ću iskritikovati koga ja hoću. Ana je divna. Davide ti si dovoljno pokazao, koliki si muškarac. Ti nisi papuča. Šta su sve prošli, to govori o njihovoj ljubavi. To je njihov privatni život. Ti, Mićo, imaš britak jezik. Šta ste vas dvoje počeli da radite - zaključio je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga to više zanima? - prokomentarisala je Ana Mićina aludiranja na njenu aferu sa Radanovićem.
Sledeći put ću da vežem Anu za radijator za insta story, da bih bio in - našalio se David pa odgovorio koji biznis započinju:
Pokrećem proizvodnju dukseva - zaključio je David.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Kija Kockar

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Sloba Radanović

#Zadruga