AKTUELNO

Otkrila sve detalje.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić juče su definitivno stavili tačku na svoju ljubav. Oni su najpre objavili da su raskinuli, zatim da su se pomirili, a onda je Mensur sa svojim Instagram pratiocima podelio informaciju da su se definitivno razišli.

Mina se sinoć nešto iza ponoći uključila "lajv" putem svog Instagram profila, pa je progovorila o raskidu.

Foto: Instagram.com/_mina.official__

Tako mi je kako mi je, šta da vam kažem ljudi... Ne znam šta da vam kažem, čudno mi je, loše se osećam, u kontaktu sam, zna se šta i kako se dešava. Ima mnogo ljudi koji me pljuju. Mensur nije sa nama, kupa se trenutno, završio je trening. Ne prati me (na Instagramu) jer sam ja njega prva blokirala, to je nebitno, to ne forsiramo - rekla je Mina i dodala:
Raskinuli smo zbog nekih nesporazuma... Svi koji me ne podnosite, koji me pljujete možete izaći iz lajva ja nemam nameru da se sa vama raspravljam... Pesmu radimo naravno, već je spremna, da makar obeležimo tu našu ljubav na neki način.

Foto: Instagram.com/_mina.official__

U njen lajv uključila se i bivša zadrugarka Suzana Ćubela koja je pokušala da je oraspoloži.

Nemoj da se nerviraš, sad su malo uzburkane strasti, biće bolje, mora da bude... Kako si lepa... Možda je i bolje da se malo razdvojite, biće sve ok - rekla je Ćubela.

Foto: Instagram.com/_mina.official__

Da ne ispadne da je neko nekog mučio, da smo se pobili, nije bilo tako, normalno smo se razišli. U kontaktu smo, rešavamo probleme, valjda će da me zove - pričala je Mina.

Ona je za kraj zamolila sve svoje fanove da ne vređaju Mensura.

Imate pravo da me vređate, sama sam kriva za neke stvari... Ovaj lajv nije interesantan, kad nema Mensura nije zanimljivo... Ja ću samo zamoliti Mensura da ne vređaju Mensura. Hvala svima koji su uz mene i uz nas, hvala vama koji i dalje verujete u nas - istakla je Vrbaški.

Foto: Pink.rs

Autor: R.L.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Raskid

#Suzana Ćubela