AKTUELNO

Nakon svega, rešile su svoj odnos.

Gošće u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su Iva Grgurić,pobednica "Zadruge 3", i bivša stanarka Bele kuće, Luna Đogani. 

U program se uključio i gledalac Dušan koji je imao reči hvale za gošće.

Pozdrav za Ivu, Lunu volim. Iva je bila dominantna u ovoj Zadruzi, Luna je pogrešila u odnosu sa mamom. Mama je mama. Iva i Filip ne treba da gledaju komentare. Luna je bila najbolja u "Zadruzi 2". Zameram joj svađe sa Anabelom. Razočarao sam se što je Anabela bila četvrta. Marko mi je gotivan, ne bi smeo da napada majku svoje devojke - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam puna sebe, digla sam se kao feniks iz pepela. Uvek sam tamo bila fatalana plavuša, vesela. Uspela sam da pobedim samu sebe, a Zadruga 3 mi nije trebala. Volim kada me ljudi koji vole kritikuju. Nekad moramo da budemo realni, nisam cvećka, nisam savršena. U "Zadruzi 2" sam se osećala najjače na svetu - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je pitao Lunu i Ivu da prokomentarišu svoj odnos i svađu iz "Zadruge 3".

Nemam ja šta Luni zameriti. Rekla sam joj da je majka majka, i da muškarac koji je sada, ne mora biti sutra. Majka je uvek u srcu. Možda sam joj to rekla na neki grubi način. Od početka smo imale dobar odnos, kad je to rekla, pogodilo me. Ja sve razumem, to je Zadruga, kažeš nešto što ne misliš - rekla je Iva.
Iznerviralo me što je ona to rekla. Imala sam ja njoj milion puta da zamerim, uvek sam je razumela i za Filipa, i za Marinka. Imamo dosta sličnih osobina kada je ljubav u pitanju. Kada sam videla da je čoporativno napadaju, to su stvari koje sam ja preživela, bilo mi je žao. Iznerviralo me to što nisam očekivala to od nje, rekla mi je da ispada da ne volim majku. To ne mogu da podnesem, kad mi bilo ko kaže. Tu sam pukla, rekla sam joj i što mislim i ne mislim. Kad je bila moja poslednja "Igra istine" rekla sam joj da me razočarala, ali bilo je do mene. Bila sam povučena, samo sa Markom, ne bih prepisala Ivi što nismo više komunicirale. Očekivala sam više - rekla je Luna.

Autor: S.M.

#Iva Grgurić

#Luna Đogani

#Zadruga