AKTUELNO

Fanovi su joj opasno zamerili!

Luna Đogani i Iva Grgurić kao pobednice ,,Zadruge 2 i 3" u večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" progovorile su o svim spekulicijama koje su ostale nerazjašnjene. 

Luna je odgledala potresnu raspravu sa majkom Anabelom Atijas, te je na ivici suza prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put mi je teško, pokušavam da ne gledam, spustim glavu, teško mi je kada vidimo da nas dve plačemo. Mnogo je teško kada ti se desi nešto u životu što kažeš da nikada ne može da ti se desi. Ako sam za išta bila sigurna u životu, to je da majka i ja nikada nećemo biti u lošim odnosima, nikad ne bih rekla da to može da se desi, ali život me je mnogo puta demantovao. Kada ne pričam o tome, bude mi kao da je sve okej, kao da smo mi super, a kada zakoračim u temu, onda... Dosta ljudi me pita, pa kada započnem tu temu, pukne me realnost i setim se da ne mogu da joj pustim poruku, bude mi teško... Ne mogu da budem dobra dok ne rešim to sa njom - ispričala je Luna.

Voditelj Milan prokomentarisao je i sa Lunom gledateljku koja se uključila uživo u emisiji i iznela pretnje na račun njene majke. Naime, fanovi su želeli da znaju zbog čega se Luna fotografisala sa gospođom koja je pretila njenoj majci.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ja izbegavam da se slikam sa ljudima, postala sam i neprijatna, ali nemam više živaca, ranije sam volela, ali sada to izbegavam. Moguće je, pročitala sam, bio je neki komentar, na paparaco lovu, žena koja je bila tu, ona meni priča o rijalitiju, ali to je cela naša komunikacija, ja ne znam ko je njoj pretio da će da je pregaziti točkom, meni stalno pričaju - tvrdila je Đoganijeva, a onda joj je Milan pokazao fotografiju, te je dodala:
Ja tu gospođu nisam videla, prvo, taj klip nisam videla, evo, stvarno, ja se sa tom gospođom nisam slikala. Nemoguće. Sigurno, zapamtila bih lik, nikada se nisam slikala sa njom, pošalji mi link. Ja sam kod ginekologa išla sama - tvrdila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga