AKTUELNO

Luna je progovorila i o svom ocu.

Gošće u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su Iva Grgurić,pobednica "Zadruge 3", i bivša stanarka Bele kuće, Luna Đogani

U emisiji je prikazan prilog svađa Lune, Anabele Atijas, Marka Miljkovića i Gagija Đoganija, koji je Luna prokomentarisala.

Ovo sa kartonima me je iritiralo. Ovo je sve bilo zbog moje laži. Ja bih se i gore ponašala, bio mi je težak period. Uvek je lakše kad neko drugi pogreši. Kad ti to uradiš teško je, uspeli smo da prebrodimo, idemo dalje - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je otkrila i Gagijev emotivni status.

Slobodan je. Žene ga obasipaju, ima ponude i za brak. Govore mu žene da je lep, da hoće decu sa njim. On hoće da bude sam. Nije sa onom devojkom, nisu ostali zajedno. Želim mu da bude zaljubljen, pa i da se oženi - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je pitao Ivu da li su je kontaktirali mediji iz Hrvatske, kao i kakvi su joj planovi za budućnost.

Neki jesu. Za pobedu jesu, kako se osećam, kako sam to preživela, šta planiram dalje. Za staru priču ništa, sve je ispričano. Sve sam rekla, ogolila sam dušu pred nacijom, aman ljudi, stvarno, treba da se završi s tom temom. Mi smo govorili još u Zadruzi da ćemo pokrenuti jutjub stranicu, volimo da putujemo, pa da spojimo to. Uskoro bi trebalo da krenemo to, kuvaćemo, radićemo "prenkove", biće to jako zanimljivo. Mama ima mene i još troje sa očuhom, a tata još dvoje sa maćehom, sve ih pozdravljam - rekla je Iva.

Autor: S.M.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Zadruga