AKTUELNO

Talentovanog pevača publika će uskoro moći da vidi i na pozorišnoj sceni.

Mladi pop pevač Dušan Šarenac, kog je publika u regionu imala priliku da upozna u jednom muzičkom šou programu, oprobaće se i kao glumac na daskama pozorišta "Madlenianum", kao učesnik u mjuziklu "Ljubav i moda", čija je premijera zakazana za 27. april.

Foto: Suzana Sarić

Ovaj svestrani mladić ljubav prema glumi gaji od malena, zbog čega ne treba da čudi to što će domaća publika uskoro moći da ga vidi i u mjuziklu, u kojem je učešće sa zadovoljstvom prihvatio. Pop pevač priznaje da mu u početku nije bilo lako, ali da je uz pomoć iskusnih kolega brzo uspeo da savlada sve prepreke.

Iskreno, na početku mi je bilo pomalo teško, ali sam uz pomoć reditelja Aleksandra Nikolića i glumaca, naročito Nine Janković sa kojom se sjajno slažem, uspeo da se oslobodim i pronađem pravi način da lik manekena Miše, najboljeg druga Sonje Ilić (koju tumači Nina) razvijem lako i do savršenstva - kaže Šarenac i ističe da je uživanje raditi sa veselom glumačkom ekipom iz mjuzikla.

Foto: Promo

- Veoma mi znači to što je atmosfera na probama uvek pozitivna, svi su raspoloženi i nasmejani, a duh veselog Beograda šezdesetih godina, koji čemo oživeti, svima jako prija - otkriva  Dušan, koji ne krije zadovoljstvo što će se naći na sceni sa velikim glumcima kao što su Katarina Gojković, Branislav Tomašević, Nebojša Milovanović, Andrija Daničić i mnogi drugi.

Foto: Promo

Iako se privatno bavi pop, r'n'b i house muzikom, šlageri šezdesetih mu veoma prijaju i uživa dok ih izvodi  na probama, a uskoro će hitove Đorđa Marjanovića, Đuze Stoiljkovića i mnogih drugih u Dušanovoj izvedbi imati priliku da čuju svi posetioci pozorišta "Madlenianum".

Foto: Suzana Sarić

Iako je veoma posvećen probama i jedva čeka premijeru mjuzikla, Dušan je posvećen i svojoj solo karijeri i  vredno radi na novom singlu "To ne liči na tebe". Kako je otkrio, spreman je da publici ponudi neki novi i drugačiji zvuk, a dok to ne učini, poslušajte njegovu prvu pesmu "Na ivici sveta" koja je naišla na odličnu reakciju publike:

D. T.

#Dušan Šarenac

#Mjuzikl

#Nina Janković

#Pozorište

#glumica

'