AKTUELNO

Sve je počelo kada je Nenad Aleksić Ša otkrio da ga je bivša cimerka otpratila sa Instagrama.

Društvene mreže su se usijale zbog toga što je pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani nedavno na Instagramu otpratila mnoge. Kako je sama sada otkrila, ona je otpratila 300 profila.

Foto: Instagram.com/Luna Đogani

Nenad Aleksić Ša nedavno je otkrio da ga je Luna otpratila sa Instagrama nakon što je snimio duet sa Kijom Kockar, a Đoganijeva je sada otkrila da to nije bio pravi razlog za ovaj potez.

Obzirom na to da mi je Ša jako drag uvek bio i ostao, bilo bi mi krivo da se pogrešno shvati moje otpraćanje sa Instagrama. Svi koji su upoznati sa tim, znaju da sam otpratila preko 300 ljudi mnogo pre bilo kakvog dueta. Nisam sujetna i nisam zavidna. Radujem se svačijem uspehu i nemam problem ni sa jednom osobom sa kojom neko snima duet. Čak sam neko ko i sluša iste te pesme. Zamolila bih ljude koji mene prate da ne vređaju Ša i njegovu suprugu na najgnusniji mogući način. Ša i ja smo ostali dobri, moja odluka je bila za Instagram zato što sam ostavila samo ljude sa kojima sam u kontaktu. Hvala. Uostalom, meni se duet jako sviđa - napisala je Luna Đogani.

Ono što je zanimljivo jeste da Luna prati Britni Spirs i Kendal Džener, što na osnovu njene objave znači da je sa ove dve svetske zvezde u kontaktu.

Foto: Instagram.com/Luna Đogani

Ipak, Luna je pogazila svoju reč te je opet zapratila Nenada Aleksića Ša. Da li je sa njim sada obnovila kontakt pa je to razlog ili joj je samo zasmetalo što ju je prozvao da ga je zbog dueta sa Kijom otpratila, nije poznato.

Foto: Instagram.com/Luna Đogani

Autor: J.Đ.

#Instagram

#Luna Đogani

#Nenad Aleksić Ša