AKTUELNO

Ovo će vam biti i te kako zanimljivo!

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman, blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven, komunikativan i spreman za zabavu dok je sa druge ovaj vazdušni znak zamišljen, ozbiljan, nemiran pa čak i neodlučan.

Oba blizanca su sposobna da se dobro prilagode životnom okruženju, zbog čega je divno poznavati ih. Ništa nije dosadno kada su blizanci u glavnoj ulozi. Mi vam predstavljamo naše poznate dame koje su pripadnice ovog vazdušnog znaka rođene u periodu od 21. maja do 20. juna.

Ceca Ražnatović

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naša najveća muzička zvezda rođena je 14. juna i ona je blizanac. Blizanac je svestran i radoznao, važno mu je da ne preduzima više nego što može. Naravno, on želi da iskusi sve što je tamo negde, ali to ne može činiti ako je umoran.

Anastasija Ražnatović

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

I Cecina ćerka, mlada zvezda u usponu Anastasija Ražnatović deli horoskopski znak sa svojom majkom, a rođena je 25. maja. Blizanac je vođen planetom Merkur koja prezentuje komunikacije, pisanje i učenje drugih. Ova planeta se brzo kreće, što ponekad znači da je blizančeva pažnja veoma kratkog daha. Zaljubljeni su u reči i ideje, pa morate staviti prst na čelo ako želite da održite korak sa tako radoznalim znakom!

Aleksandra Mladenović

Foto: Pink.rs

Mlada pevačica rođena je 2. juna. Odlučivanje između praktičnosti i uživanja može da bude težak izbor za blizanca. Iako je za većinu blizanaca novac nužno zlo, većina njih neće provesti puno vremena u razmišljanju gde će sledeći zaraditi. Oni se ne obaziru mnogo na novac, ipak uspevaju da stvore balans. To je uglavnom zbog fleksibilnosti koju blizanac poseduje.

Snežana Đurišić

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Legenda narodne muzike rođena je 6. juna i ona pripada horoskopskom znaku blizanac. Njihova najveća snaga je radoznalost, ali poseduju i sposobnost da razmenjuju ideje, prilagodljivi su, nežni i ljubazni.

Indira Radić

Foto: Instagram.com/indiraradicofficial

Indira je rođena 14. juna. Slabosti blizanaca nekada mogu da ih slome, a to su rasipanje energije na više mesta odjednom, promenljivost u ljubavi, nervoza i kratko držanje pažnje. Ono što su njihove najbolje osobine jesu oštroumnost, bistrina, prefinjenost.

Kija Kockar

Foto: Instagram.com/kijakockar

Pobednica prve "Zadruge" rođena je 26. maja i sjajno se uklapa u opis blizanaca. Njih skoro sve o svetu fasicnira i imaju osećaj kao da nema dovoljno vremena da iskuse sve što žele da vide. To ih čini odličnim umetnicima i piscima...

Mia Borisavljević

Foto: Pink.rs

Pevačica je rođena 8. juna, a njen blizanac potvrđuje da je zabavna i uvek spremna na intelektualni izazov. Blizanac je vrlo požtrvovan u ljubavi i vatreni je ljubavnik. 

Dara Bubamara

Foto: Pink.rs

Dara je rođena 21. maja. Radoznao i uvek spreman na flert, blizanac će provesti puno vremena sa različitim ljubavnicima dok ne pronađe onog pravog koji može da mu parira kako intelektom tako i energijom. Blizanac treba da oseti uzbuđenje, raznovrsnost i strast kako bi bili u potpunosti zadovoljni. Kada pronađe savršenog partnera, blizanac će ga pratiti kroz ceo život.

Nevena Božović

Foto: promo

Ona je rođena 15. juna i ponosna je predstavnica svog znaka. Blizanci su veoma društvene osobe i vole da provode vreme sa prijateljima i porodicom. U pojedinim momentima ovaj promenljivi znak želeće da se bavi ekstremnim sportovima dok će ga ponekad i kartanje kod kuće zadovoljiti.

Ana Korać

Foto: Instagram.com/ana_korac

Učesnica sve tri sezone "Zadruge" rođena je 4. juna. Blizanac ima prijatelja u izobilju. Samo oni koji su slični po intelektu i ljubavi prema različitostima će naći zajednički jezik sa blizancima. Blizanac voli da razgovara i bude shvaćen, tako da je jedan od kvaliteta koji traži u drugim ljudima dobra komunikacija. Bez jasnog toka razgovora, blizanac će vrlo brzo izgubiti interesovanje za komunikacijom.

Zorica Marković

Foto: Pink.rs

Zorica je rođena 9. juna i u horoskopu je blizanac. Pripadnici ovog vazdušnog znaka imaju izražene oči i često su sitne građe Deo tela koji je u vezi sa ovim znakom su ruke, ramena i pluća. Porodica im je važna, posebno oni članovi porodice koji su im slični. Prijateljstvo sa braćom i sestrama je vrlo uobičajena stvar za blizance, a vreme provedeno sa njima veoma dragoceno. Porodične obaveze često predstavljaju izazov za blizance, ali, gotovo uvek umeju da se izbore sa tim.

Nada Obrić

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nada je rođena 6. juna i sjajno se uklapa u karakteristike svog znaka. Najpogodniji posao za blizanca je onaj koji stimuliše intelekt, a “mislim” je ključna reč za ovaj znak. Blizanci su inventivni i često učeni ljudi. Važno je da posao kojim se bavi bude dinamičan i izazovan da ne bi bilo mesta dosadi.

Maja Marinković

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Bivša zadrugarka rođena je 22. maja i ponosna je na svoj horoskopski znak. Blizanac znači da ponekad ljudi rođeni u ovom znaku imaju osećaj da im druga polovina nedostaje, pa je zauvek traže u prijateljima, mentorima ili saradnicima. Bilo koja platforma koja blizancu daje prostor za razgovor je odlična. Možete očekivati da ga vidite okruženog sa puno aparata za komunikaciju kao što su laptop i mobilni telefon. Stvaranje novih ideja i rešavanje problema su oblasti u kojima blizanac može da sija punim sjajem.

Svakog dana u 18 na našem portalu

Sutra na portalu Pink.rs čitajte koje poznate dame sa domaće javne scene su rođene u znaku raka, ali i šta im planete poručuju.

Autor: R.L.

#Ana Korać

#Anastasija Ražnatović

#Dara Bubamara

#Kija Kockar

#Maja Marinković

#Mia Borisavljević

#Snežana Đurišić

#Svetlana Ceca Ražnatović