AKTUELNO

Pobednica ,,Zadruge 3" poznata je kao jedna od najatraktivnijih zadrugarki sa velelepnog imanja, te da su se zbog nje mnoge veze uzdrmale!

Na zvaničnom Instagram profilu portala Pink.rs postavili smo mogućnost da pobednicu treće sezone najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" pitate sve ono što vas zanima, te smo odlučili da sa Ivom Grgurić prođemo kroz pitanja koja ste napisali.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Odmah na početku razgovora pročitali smo joj pitanje da nam otkrije šta joj je pobeda u ,,Zadruzi 3" donela.

Donela mi je samopouzdanje, koje sam izgubila. Naravno, finansijsku sigurnost i nezavisnost te veze koje sam imala, tako da sam sada svoja na svome, jaka žena. Koliko god da sam mislila da će me sve to slomiti, Zadruga me je digla na tron.

Mnogo se spukilisalo oko estetskih zahtava koje je radila na sebi, a pratioce našeg Instagram naloga zanimalo je da im otkrije kada je uradila silikonske grudi.

Grudi sam radila 2015. godine, planiram jednu korekciju da odradim, jer na moju konstrukciju tela su malene grudi.

Pitanje na koje se takođe osvrnula bilo je to da mnoge fan stranice na društvenim mrežama ne podržavaju njenu vezu sa Filipom Đukićem, te je ona poručila da ukoliko vole nju, da bi trebalo da prihvate i njen izbor. Sve je takođe zanimalo i da li se čula sa njenim bivšim dečkom Marinkom, o kom je mnogo puta pričala.

Foto: Instagram.com

Nisam stvarno, čula sam se sa njegovima, ali sa njim nisam. Ne želim da radim na tome, jer je u srećnoj vezi, bilo je i bezobrazno prema Filipu, iako njemu to ne smeta i zna da treba da završim neke stvari, ali ako stvarno bude vreme pravo da se čujemo, biće, ali još uvek nismo.

Grgurićevu je iznenadilo i pitanje o njenoj aferi sa Marijanom Šarićem, te su je pratioci upitali da li se plaši da ode u Hrvatsku, zbog svega što je ispričala o njemu i njegovoj porodici.

Imala sam strah, odvalio me je šamar realnosti, jer se moram suočiti sa pričom o mojoj prošlosti. Ali kada sam izašla napolje, nikakav uticaj i kontakt, to je bila javna tajna, tako da hvala Bogu, ništa od toga.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Zadrugarke je ni ovog puta nisu zaobišle, te su joj tako pratioci zadali izazov da odluči ko je perfidniji po njenom mišljenju - Jelena Pešić ili Milica Kemez?

Mogu li reći obe? To sam ja i rekla u Zadruzi, jednostavno Jelena je perfidna, upakuje sve u foliju i razmišlja o svemu, to je nekad i dobro, ali nekad i nije, posebno ako to koristiš sa ljudima sa kojima se dobar. A o Milici nemam lepo mišljenje, kada sam izašla, videla sam sve ono što sam govorila u Zadruzi, da nas je konstantno gledala, ženska intuicija nikad ne vara.

Iva je takođe iznela i mišljenje o ljubavnoj vezi Lune Đogani i drugoplasiranog Marka Miljkovića.

Bila sam skeptična po tom pitanju, mislila sam da je to sve proračunato, negde to možda i dalje imam u sebi, ali oni to demantuju, kao što su i mnogo toga demantovali, čvrsti su i vidim da se vole. Ja im želim svu sreću.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Da li je Filip i u krevetu magičan? Da li planiraš bebu sa Filipom i da li bi više volela dečka ili curicu? - bila su sledeća pitanja za pobednicu, kada je njen reč o ljubavnom odnosu sa Đukićem.

Mislim da moj smešak govori više o hiljadu reči. Prvo ću ti reći za dečka ili curicu, htela bih curicu, da bude kao ja, da stvorim jednu malu sebe. Verovali ili ne, ime moje za curicu je bila Mina, i to po jednom filmu, malo je strašan, ali to mi je ostalo zapamćeno. Ali kada sam ušla u zadrugu i upoznala Minu, onda sam rekla da menjam ime. Sa Filipom bih volela da imam dete, ali je još rano, tek kada se ostvarim, da bih mogla da se posvetim tom detetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Na desetine pitanja stizala su vezana za njenu romansu sa Stefanom Karićem, te su je naši pratioci upitali da im objasni hemiju koja, kako su pisali, i dalje tinja između njih, kao i da li može da im obeća još jedan razgovor sa njim, jer im to duguju.

Kako da ti kažem, to je nezgodno da pričam o njemu, ali da završimo tu temu, sa moje strane nema hemije, a ja ne mogu njemu ući u glavu. Ja sam stavila tačku na tu famoznu tačku, bolje da se okrenete nečem drugom, nego da verujete u tu nesuđenu fazu. Ja njega ne pratim, a da li on mene prati, to ne znam i nemam potrebu da znam gde je. Što se tiče razgovora, ne mogu vam obećati, jer se to neće desiti definitivno.

I za kraj druženja ostavili smo "trešnjicu na torti" pitanje, a to su je mnogi pratioci upitali - Da li ćeš se udati za Filipa?

Ne mogu to obećati, ali ako se to desi, desi se. Ako smo suđeni, tako će biti.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku teksta pogledajte ceo video-prilog i šta nam je to sve otkrila još.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Stefan Karić

#Tara Simov

#Zadruga